***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

1 Şubat 2010 Pazartesi

OKTAY VURAL EDİRNEDEYDİ

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Baş Terzi’, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a da ‘Ağlamaktan Sorumlu Bakan’ yakıştırması yaptı.
Hükümetin açılımın içeriğini anlatmamasını eleştiren Vural, “Analar gözyaşı dökmesin diye grup toplantılarında iki laf söylüyorlar, ağlamaktan sorumlu bakan da iki damla gözyaşı döküyor. Ondan sonra analar ağlamasın diyorlar” dedi.
Vural, partisinin Edirne İl Teşkilatı tarafından organize edilen ‘Milliyetçi İrade Onurlu Gelecek’ isimli konferansta konuştu. Vural’ın hedefinde AKP Hükümeti ve açılım konusu vardı. Açılımın dış kaynaklı bir proje olduğunu öne süren Vural konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Türklüğümüz ve Müslümanlığımızın tartışıldığı bir dönemdeyiz. Gözümüz gibi baktığımız bu emanetler maalesef bugün ayrıştırılır hale getirildi. Bu değerlere el uzatmanın bedeli nedir? Baş terzi kalkmış bize elbise biçiyor. Kanıma dokunuyor. Birleri hepimize kimlik biçiyor. Kimliğimizi değiştirmeye çalışıyorlar. Balkanlara ve Ortadoğu’ya 400 yıl hükmeden, barış getiren Türk milleti, suçlu konumuna düşürülmektedir.
Açılım denen savsata kimi zaman demokratik açılım, kimi zaman da milli birlik açılımı diye yutturulmaya çalışılıyor. Allı ballı, süslü paketlerle bize hazmettirmeye çalışıyorlar. Ey Erdoğan, Ey AKP, sen bu açılımla Türkiye’yi nereye götürmeye çalışıyorsun? Yüreğin varsa gel anlat. Önce yürekli, mert olacaksın. Niye anlatamıyorsun bu açılımın içeriğini? Analar gözyaşı dökmesin diye grup toplantılarında iki laf söylüyorlar, ağlamaktan sorumlu bakan da iki damla gözyaşı döküyor. Ondan sonra analar ağlamasın diyorlar.
Başbakan’a göre ne kadar çok bölünürsek o kadar çok demokrat olacağız. Bunun adı alçılım değil, Türkiye’nin çözülmesidir. Yıkım projesinin amacı, bu topraklarda yaşayanların etnik kimliklerine göre sınıflandırıldığı okullara, yönetim biçimlerine ve televizyonlara göre ayırmaktır. Camilerimizi bile etnik kimliklere göre ayırmayı planlıyorlar. Açılım dış kaynaklı bir proje.
Bölücüler, ikinci Cumhuriyetçiler ve Cumhuriyet’le hesabı olanlar bir Truva Atı’na binmiş, Türkiye’yi içten fethetmeye çalışıyorlar. PKK’nın aklandığı, PKK’yla mücadele edenlerin suçlu konumuna düşürüldüğü bir dönemdeyiz. Ne yazık ki Türkiye’de terörle mücadele etmek suç haline geldi.”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...