***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Şubat 2010 Çarşamba

Çorlulu Hayvan Severlerden Yiyecek Yardımı

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Çorlu Hayvan Severler Derneği´nin ortak çalışmasıyla hayvan barınağına yiyecek yardımında bulunuldu.
Çorlu Belediyesi bünyesinde bulunan Hıdırağa Mahallesi´ndeki hayvan barınağı hayvan severlerin desteğini bekliyor. Barınakta bulunan 300 köpek büyüklüklerine göre sınıflandırılmış üç ayrı ortamda beslenirken hayvan severler tarafından ziyaret ediliyor. Daha önce pek çok defa hayvan barınağını ziyaret eden Çorlu Hayvan Severler Derneği üyeleri, Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi yürütme kurulu üyeleri ile birlikte hayvan barınağına yiyecek yardımında bulundu. Çorlu Belediye Meclis Üyesi Fatma Gürel´in de katıldığı ziyarette hayvan severler barınaktaki köpekleri kendi elleriyle beslediler.
Hayvan barınağında bulunan hayvanlar hakkında bilgiler veren Veteriner Çisem Eren, yürütülmekte olan çalışmaları anlattı. Çorlu Belediyesi´nin imkânlarıyla sağlıklı ve temiz bir ortamda köpeklere bakıldığını ifade eden Eren, ´Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak elimizdeki imkânlarla bu hayvanları besliyoruz. Bugün olduğu gibi geçmişte de yiyecek yardımında bulunan hayvan severler oldu. Halkımızın her türlü destek ve yardımına açığız,´ diye konuştu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...