***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Ocak 2010 Pazartesi

Yeni başkan Kenan Koç

HABER VE FOTO:Tolga AYAN
Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni Başkanı Kenan Koç oldu.
Pazar günü Özbek Düğün Salonu’nda yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda 18 oy farkla, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına Kenan Koç seçildi.
807 oyun kullanıldığı seçimde, 10 oy geçersiz sayıldı. Başa baş bir mücadeleye sahne olan seçimde, Abdurrahim Koç 390 oy alırken, Kenan Koç 408 oy alarak başkan seçildi.
Kenan Koç yaptığı açıklamada, önünde uzun bir yol olduğunu ve kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını söyledi.
Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Yönetim: Fehzi Çele, Faruk Ali Musa Özgen, Koray Güven, Hasan Bilgiç, İzzet Cura, Mahmut Doğu, Halil Malay, Halil Demiral; Yedek: Erol Topluoğlu, Nusret Tınmaz, Niyazi Karakaş, Tacettin Köylü, Türker Erguvan, Ali Çalışkan, Mehmet Tokatlı, Kadir Karakaş, Osman Fidan; Denetleme: Sami Tokatlı, Selçuk Öcal, Selçuk Bütünel; Denetleme Yedek: Faruk Yavuz, Faruk Hare, Haluk Aksu.
Oldukça tartışmalı geçen ve zaman zaman tansiyonun yükseldiği Genel Kurulda, Kenan Koç’un başkan seçilmesi sonucu, coşku dolu anlar yaşandı. Tezahüratlarla salondan ayrılan Kenan Koç ve ekibinin eğlencesi, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...