***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Ocak 2010 Pazartesi

Keşan Belediye başkanı Mehmet Özcan’dan Gazetecilere yemek…

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Keşanlı basın mensuplarına 10 Ocak 2010 Pazar günü akşamı bir yemek verdi.
Gölbaşı Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe Özcan ile birlikte Belediye Başkan yardımcısı Cemil Kılavuz, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın ve Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir ile 30’a yakın Keşanlı basın mensubu katıldı.
Saat 20.15’te başlayan yemekte konuşan Özcan, görevde olduğu 6 yıldan bu yana basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir yemekle kutlamayı gelenek haline getirdiğini belirterek “Basın bizim için gerçekten çok önemli. Biz Keşan’ımızın tanıtımını yaparken her zaman sizlerin katkılarını ve desteklerini görmekteyiz. Yaptığımı işlerin halka anlatılmasında sizler vatandaşla aramızda köprü oluyorsunuz. Hür ve şeffaf basın anlamında sizler görevinizi en iyi şekilde yerinize getiriyorsunuz. Eleştirilerinizi de yapıcı bir şekilde yapıyorsunuz. Basın tabi ki yapılan yanlışları da eleştirecektir. Ama tabi ki hakarete varmadan bunu yapmanız gerekir. Keşan Belediye Başkanı olarak basınımızla gurur duyuyorum. Basın patronlarımız da sermayelerini ve birikimlerini basına yatırarak hem birçok insana iş ekmek veriyorlar. Onlara da teşekkür etmek gerekir. Ben bu vesileyle tüm Keşanlı basın mensuplarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor,hepinize iş yaşamınızda başarılar diliyorum” dedi.
Daha sonra basın mensupları da yaptıkları konuşmalarda kendilerine gerçekten göreve geldiği günden bu yana değer veren ve her 10 Ocak’ta kendileri ile birlikte olan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkür ettiler.
Yemek gece geç saatlere kadar Raif Perçin ve arkadaşlarının müzikleri eşliğinde sürerken basın mensupları birlik ve beraberlik içersinde oynayarak doyasıya eğlendiler.
HABER VE FOTO:BENAN DİKER

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...