***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

25 Ocak 2010 Pazartesi

—BABAESKİ’DE KAR TEMİZLEME ÇALIŞMARI BAŞLADI…

Haberve FOTO: Metin KARAKUŞ-Erdoğan AYAŞLI
Trakya genelinde ki, Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı hava sonucu olumsuz etkilenen İl ve İlçelerde kar temizleme çalışmaları başladı.
Babaeski’de, kış şartlarına karşı hazırlıklarını tamamlayan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışından sonra cadde ve sokaklarda biriken karları temizleme çalışmalarına başladı.
Kış koşullarının ağırlaşması ihtimalini göz önünde bulunduran Babaeski Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İlçe’de buzlanmaya karşı tüm tedbirleri alarak hazır konuma geçti.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, kar ve buzlanmaya karşı tuzlama yol açma için bütün iş makineleri gece ve gündüz görev yapmak üzere seferber oldu.
Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’da yaptığı açıklamada, kış şartlarının ağırlaşması durumunda Babaeski halkının zor durumda kalmamaları için İlçe Merkezinde tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.
Başkan Hacı, daha sonra konuşmasında, şunları kaydetti; “Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Amirliği ekipleri ile yaptığımız çalışmalar sonucunda acil eylem planı oluşturarak kışın vatandaşlarımızın zorluk yaşacağı bölgeleri tespit ettik. Şehir Merkezinde yol açma ve tuzlama araçlarımız gece gündüz aralıksız olarak çalışmalara devam ediyor. Özellikle ana cadde, hastane ve okul yollarının kapanmaması ve buzlanmaya karşı gerekli çalışmalarımız hala eksiksiz olarak yürütüyoruz.”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...