***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Aralık 2009 Çarşamba

TEKİRDAĞ VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KİTAP, OKUMA SEVGİSİ VE KÜTÜPHANE KONULU AFİŞ YARIŞMASI DÜZENLEMİŞTİR
Toplumun ilgisini kitap kütüphane ve okuma sevgisi üzerine yoğunlaştırmak suretiyle, vatandaşların kütüphane ile ilişkilerini arttırmak, okuma ve araştırma alışkanlığını geliştirmek, halk kütüphanelerinde, kültür merkezlerinde ve okullarda tanıtıma yönelik uzun zamandır eksikliği hissedilen özgün afişlerin temin edilmesini sağlamak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı “Kitap”, “Kütüphane”, ve “Okuma sevgisi” konularını içerek bir afiş yarışması düzenlemiştir. Yarışma 46. Kütüphane Haftası (29 Mart-04 Nisan 2010) etkinlikleri kapsamında düzenlenecek bir sergi ve ödül töreni ile sonuçlandırılacaktır.
Yarışmaya Seçici Kurul’un birinci derece akrabaları ile Kültür ve Turizm Bakanlığı çalışanları hariç olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti uyruklu herkes katılabilir. Yarışmaya gönderilecek eserlerin, daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış, sergilenmemiş ya da herhangi bir çalışma kapsamında kullanılmamış olması gerekmektedir. Katılımcılar yarışmaya en fazla üç eserle katılabilirler. Birden fazla kişinin ortak eserle katılımı da kabul edilir.
Eserin basılı hali, CD’ si ve kapalı zarf en son 19 Şubat 2010 tarihinde saat 17.00’ de “Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü, Kültürel Faaliyetler ve Halkla İlişkiler Şubesi, Fevzi Paşa Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No: 4 B Blok Şube No: 117 06030 Ulus/ ANKARA” adresinde olacak şekilde elden teslim edilecek ya da kargo yoluyla gönderilecektir.
Yarışmaya katılmak isteyenler www.nkkutup.gov.tr sitesinden veya Tekirdağ Namık Kemal İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü’nden daha detaylı bilgi ve yarışma şartnamesini edinilebilirler.
Kamuoyuna duyurulur.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...