***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Aralık 2009 Çarşamba

CEMALEDDİN USLU TARAFINDAN TBMM YE SORU ÖNERGESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Edirne Milletvekili Cemaleddin USLU tarafından, çiftçilerimizin tarımsal sulamada kullandıkları elektrik enerjisi faturalarının her ay ödenmesi yerine, çiftçilerimizin ürünlerini hasat ettikleri ve sattıkları dönemlerde yılda bir defa düzenlenerek tahsil edilmesine yönelik Tarım ve Köyişleri Bakanı Sayın Mehmet Mehdi EKER tarafından yazılı olarak cevaplanması için yazılı soru önergesi vermiştir.
Yaşanmakta olan ekonomik kriz, tarımsal üretimde kullanılan girdi maliyetlerinde meydana gelen büyük artışlara karşın çiftçilerimizin büyük emeklerle ürettiği ürününün maliyetlerin altında bir fiyatla satılır hale gelmesi çiftçilerimizi kredi kullanarak hayatlarını sürdürür duruma getirmiştir.Çiftçilerimizin yaşadığı zorluklar nedeniyle, çiftçilerimiz adına dile getirdiğimiz, gündeme taşıdığımız bu taleplerin bir an önce hayata geçirilmesi yerinde ve isabetli bir uygulama olacaktır.
Çiftçilerimiz bu taleplerinin gerçekleşmesini beklemektedir.Çiftçilerimiz adına bu konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini ister, tüm hemşerilerime en içten selam ve saygılarımı sunarım. Cemaleddin USLU
Edirne Milletvekili
MHP MYK Üyesi

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...