***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

31 Aralık 2009 Perşembe

Tekirdağ iline bağlı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada vatandaşların şahsi müracaatlarının yanı sıra internet üzerinden gönderilen mesajlar vasıtasıyla da hizmet verildiğini belirtti. Çorlu Belediyesi internet sitesi üzerinden çok sayıda mesaj gönderildiğini belirten Baysan, gönderilen mesajların ilgili müdürlükler tarafından değerlendirildikten sonra gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.
Engelliler için de önemli çalışmaların yürütüldüğünü dile getiren Baysan, “Belediyemizin internet sitesinde bulunan Halk Masası bölümüne gönderilen mesajları değerlendiriyoruz. Çeşitli konularda yazılan mesajlar arasında engelli vatandaşlarımızın da talebi bulunuyor. İnternet sitesinden bize mesaj yazan engelli bir bayana tekerlekli sandalye hibe ettik. Halk Masasına mesaj yazan bir vatandaşın müracaatı sonrasında Çorlu Belediyesi zabıta ekipleri belirtilen adrese giderek incelemelerde bulundu. Müracaat sahibinin yatalak durumda ve yardıma muhtaç olduğunun tespit edilmesinin ardından ihtiyaç duyulan tekerlekli sandalye tedarik edilerek ihtiyaç sahibine teslim edildi. Dar gelirli ailelere yaptığımız bu tür yardımlar bundan sonra da devam edecek,” diye konuştu.
Halk Masasına yapılan müracaatın ardından tedarik edilen tekerlekli sandalye belediye personeli tarafından ihtiyaç sahibinin adresine teslim edildi. Kiralık olan dairede kızı ve damadıyla ikamet eden 78 yaşındaki A.Ş.’nin yatalak durumda ve %80 engelli olduğu tespit edildi. Tekerlekli sandalyeyi teslim alan A. Ş. “Yılbaşında en büyük hediyeyi bize veren Belediye Başkanımız Ünal Baysan’a teşekkür ederim,” dedi.
HABER VEFOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...