***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

31 Aralık 2009 Perşembe

Özcan, personelinin yeni yılını kutladı.




Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Köşk Düğün Salonu’nda düzenlenen bir törenle tüm belediye personelinin bayramını kutladı.
Saat 12.00’de başlayan törene Özcan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Küçükkarakaş, Cemil Kılavuz, Ali Toker, belediye meclis üyeleri, Erdoğan Gümülcineli, Mitat Beyazoğlu, Ercan Ersoylu, Serdar Dinçer, Alemdar Özbay, Ercan Dağlı, daire amirleri ve tüm personel katıldı.
Burada konuşan Özcan, 2009 yılını geride bıraktıklarını belirterek “Bu yıl içersinde çalışmalarımızda herhangi bir üzücü kazanın meydana gelmemesi sevindiricidir. Bu yıl ülkemizde yaşanan ekonomik krizin yanı sıra son zamanlarda yaşanan terör ve şiddet olayları da önemli bir yer tutmuştur. Yeni yılda tüm halkımızın ekonomik sorunlarından kurtulması ve teröre ve şiddetin sona ermesi temennisi ile hepinizin ve tüm halkımızın yeni yılını kutlarım. Hepinize ailenizle mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim” dedi.
Özcan daha sonra başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte tüm masaları gezerek personelin yeni yılını tek tek kutladı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...