***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Aralık 2009 Pazartesi

Tekirdağ Aydınlar Ocağı’ndan sağduyu çağrısı

Tekirdağ Aydınlar Ocağı Başkanı Ersin Bilmeç, yaptığı yazılı basın açıklamasında şöyle dedi; “Geçtiğimiz günlerde Tokat-Reşadiye ilçesindeki 7 şehidimizin pusuya düşürülmesinden sonra halkımızı derinden yaralayan bu olay hepimizi gözyaşlarına boğmuştur.
Anayasa Mahkemesinin PKK ile DTP birlikteliği sebebiyle TEMELLİ kapatılması ile ilgili olarak eylemlerin artması, teröristler ile beraber çocukların da Molotof kokteyli saldırıları halkımızın huzurunu bozuyor.
Demokrasi kalesi olarak bildiğimiz İzmir’de yaptıkları tahrikler ile cevaplarını aldılar. Trakya’ya da gelecekleri duyumu üzerine, Edirne’de duyarlı vatandaşlarımız ve Trakya Üniversitesindeki öğrencilerin basın açıklamaları gereken cevabı vermiştir.
Uzunköprü, Keşan, Malkara, Tekirdağ ve Çerkezköy’e de gelecekleri konuşuluyor. Ben vatandaşlarımızı sağduyulu olmaları için sakin olmalarını öneriyorum. Çünkü onların yapmak istedikleri tahrik etmek, vatandaşı ve polisi çileden çıkarmak istiyorlar.
Burası Trakya, Tekirdağ oyuna gelmememiz lazım. Terör eylemi ve provakatif gösterilere karşı kamuoyunun şuurlu hareket etmesi lazım. Kitlesel probleme dönüşebilecek eylemlerden kaçınmamız lazımdır. Sağduyulu ve sorumlu hareket etmeliyiz. Sakin olabilmekte bir vatanseverliktir. Türkiye’yi ve şimdilerde Trakya’da huzursuzluk çıkarmak için eylemler yapma hazırlıkları seziyoruz. Bu hainlerin ekmeğine yağ sürmemek için onların açtıkları kanallara kendilerinin düşmesini sağlamalıyız.
Vatanını, bayrağını seven herkesin VATANSEVERLİK bilinci içinde sakin olması, kararlı, şuurlu ve iradeli olması gerektiğine inanıyorum.
Şehit olan 7 askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine sabır, yaralı askerlerimize Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum:”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...