***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Aralık 2009 Pazartesi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan HÖH Kurultayına Katıldı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin (DPS-HÖH) Bulgaristan’ın başkenti Sofya'da yapılan 7. olağan genel kuruluna katıldı.
Bulgaristan’da çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi’nin 7. olağan kuruluna katılan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a, CHP Çorlu İlçe Başkanı Emre Köprülü, Belediye Meclis Üyeleri; Sezgin Engin ve Osman Öztürk ile Havuzlar Mahalle Muhtarı Ahmet Özgür eşlik etti.
Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi’nin 7. olağan kurulunda, Bulgaristan’ın 28 ilinin teşkilatlarının tümünün desteklediğini alan ve seçime tek aday olarak katılan Ahmet Doğan, yapılan açık oylama sonunda 769 delegenin oybirliğiyle 4 yıllık bir dönem için DPS Genel Başkanlığı'na yeniden getirildi.
Başkanlık seçiminin yapıldığı 7. olağan kurulda Bulgaristan’ın, Avrupa Birliği’ne entegrasyonu ve HÖH’ün Avrupa Liberal Partiler Grubu’na katılımı da önemli gündem maddeleri arasındaydı.
Kurultay’a Türkiye’den katılan ve Tekirdağ’da ikamet etmekte olan Kemal Öztürk, Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi’nin Trakya Bölge Sorumlusu seçildi.
Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi’nin 7. olağan kurulana misafir olarak katılan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Bulgaristan’ın çeşitli illerinden çok sayıda belediye başkanı ve milletvekiliyle bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde Türkiye ile Bulgaristan arasında kültürel ve sosyal ilişkilerin geliştirilmesine yönelik bilgi alışverişi yapıldı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...