***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

25 Aralık 2009 Cuma

Polise Yakalanmamak İçin 3. Kattan Atladılar

Tekirdağ iline bağlı Çorlu’da girdikleri apartman dairesinde hırsızlık yapmak isteyen iki kafadar, polise yakalanacaklarını anlayınca 3. kat balkonundan atladı. Hırsızlık şüphelilerini kovalayan polis de peşlerinden balkondan atlayınca ayağından yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay Muhittin Mahallesi Nil Apartmanı B Blok’da meydana geldi. Apartmanın 3. katında bulunan daire kapısını 2 kişinin açmaya çalıştığının bildirilmesi ile harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri olay yerine ulaşarak hem bina çevresinde hem de apartman dairesi önünde tedbir aldı. Bu sırada daire kapısının açık olduğunu fark eden bir polis memuru içeriden sesler gelmesi üzerine daireye girdi. Hırsızlık maksadıyla girdikleri daireye polisin geldiğini gören iki kafadar, 3. kat balkonundan atlayarak kaçmak istedi. Hırsızlık şüphelilerinin balkondan atlamasının ardından peşlerinden atlayan polis memuru ise bacağından yaralandı.
İstanbul’dan Çorlu’ya geldikleri belirlenen E.O. ve Ö.Y., adlı iki şüpheli ise bina çevresinde önlem alan polislerce yakalandı.
Yapılan aramalardan hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirilirken, şüphelilerden Ö.Y.’nin cezaevinden 1 hafta önce çıktığı belirlendi.
İki hırsızlık şüphelisi ifadeleri alınmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken yaralı polis memuru ise hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili incelemeler sürdürülüyor.
HABER:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...