***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

25 Aralık 2009 Cuma

KTSO ve Otobüs İşletmecileri Derneği’nden Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a ziyaret…

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile Keşan Şehirlerarası Otobüs Terminali ve İşletmeciler Derneği yöneticileri (25.12.20009)Tarihinde Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.
Saat 13.00’te gerçekleşen ziyaret Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Çetin ve Ekrem Şanlı ile Otobüs Terminali İşletmecileri Derneği Başkanı Murat Arıkan ve yönetim kurulu üyesi Okan Akarsu katıldılar.
Özcan, bu ziyaretin nedeninin Keşan Belediyesi’nin, Ekim 2009 Meclisi’nde aldığı Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin işletilmesinin belediyenin kontrolünde olmak kaydıyla Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile imzalanacak bir protokol ile bu kuruma verilmesi konusu olduğunu belirterek “Bu konuda görüş alışverişinde bulunmak üzere bugün bir araya geldik. Bu işin ne şekilde yapılabileceği veya yapılabilirliği konusunu tartışacağız “ dedi.
KTSO Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’ da, bu konuyla ilgili olarak yaptıkları araştırmada Ticaret ve Sanayi Odası olarak genel olarak bir şirket kurabilmelerinin mümkün olmadığını ve Otobüs Terminali’nin işletilmesi konusunda nasıl bir yöntem izlenebileceğini veya bir şirket kurulması konusunu görüşmek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.
Şehirlerarası Otobüs Terminali İşletmecileri Derneği Başkanı Murat Arıkan’da, kendilerinin de dernek olarak burasının işletilmesi konusunda bir talepleri olduğunu belirterek, Keşan Belediyesi, KTSO ve kendi dernekleri ile bu işin nasıl aşılabileceği konusunu görüşmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.
Bir araya gelen yetkililer daha sonra basına kapalı olarak görüşmelerine devam ettiler.
HABER VE FOTO:RAMADAN KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...