***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

25 Aralık 2009 Cuma

Marmara Ereğlisi Jandarma Komutanlığı Araçları Yenilendi

Tekirdağ iline bağlı Marmara Ereğlisi jandarma komutanlığına iki yeni araç hibe edildi.
Marmara Ereğlisi kaymakamı İrfan Demiröz tarafından opet petrolcülük aş. Ve Trakya elektrik aş. Yetkilileri ile görüşmeleri neticesinde Opet petrolcülük bir adet ford connec sıfır kilometre otomobil hibe etti. İkinci otomobil ise Trakya elektrik kombine çevirim santralinden geldi. Aynı marka (ford connect) otomobil hibe eden Trakya elektrik genel müdürü Hasan Bekir Özgirgin’e ve Opet petrolcülük Aş adına Fikret Yerbil ve Yaşar Acaroğlu’na Marmara Ereğlisi kaymakamı İrfan Demiröz Tarafından birer şilt verildi.
Marmara Ereğlisi Trakya elektrik genel müdürü Hasan Bekir Özgirgin, “güvenlik güçlerimiz olmazsa bizler evimizde rahat uyuyamayız, elimizden geldiğince katkılarımızı sürdürüyoruz” dedi öte yandan Marmara Ereğlisi ilçesi ve Sultanköy beldesine en çok katkı ve yardım sağlayan Opet petrolcülük Aş.yetkilileri, “genel müdürlük nezdinde şirketimizin genel olarak Kazandığın yere destek ol anlayışı ile
eğitim ve diğer konulardaki hassasiyeti doğrultusunda katkılarımızı yapmaktayız” dedi
jnd.alay komutanı albay Ali İnlek jandarma komutanlığına hibe edilen araçlar için Trakya elektrik genel müdürü Hasan Bekir Özgirgin ve Opet petrolcülük aş. adına Fikret Yerbil ve Yaşar Acaroğlu’na teşekkür belgesi verdi.
KAYNAK.EVRİM HABER GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...