***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

17 Aralık 2009 Perşembe

Ordu, Milletvekili adaylık sürecini başlattı


Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, parti olarak genel seçimler için çalışmalara başladıklarını söyledi.

SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Dün saat 12.00’da bir basın açıklaması yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, “MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak üyelerimiz, belediye ve il genel meclis üyesi adaylarımız, belediye başkan adaylarımız, ilçe yönetimi ve belde yöneticileri ile bir durum değerlendirmesi yaparak, genel seçimlerden MHP’nin birinci parti olarak çıkması için çalışmalarımıza başladık” dedi.

ÇERKEZKÖY’DEN BİRİNCİ PARTİ OLARAK ÇIKMALIYIZ
Çerkezköy ilçe teşkilatı olarak ülke ve genel merkeze katkıda bulunmak için MHP’nin Çerkezköy’de de birinci parti olarak çıkmasını sağlamak zorunda olduklarını belirten Mustafa Ordu, “Şuanda Çerkezköy ve beldelerinde 2 belediyemiz ile birinci partiyiz. Ak Parti’nin 1,5 belediyesi, DSP’nin de 1 belediyesi var. Bizler genel seçimlerde de birinci sıradaki yerimizi korumak ve ilimize, partimize olan görevimizi yerine getirmek zorundayız” şeklinde konuştu.

YENİ BİR KOMİSYON KURULDU
Bu çalışmalara başlarken, yerel seçim dönemindeki adaylar ve üyelerin o dönemdeki çalışma kapasitelerini görerek, 5 belediye parolası ile yola çıkan MHP’nin neden 2 belediyede kaldığını değerlendirerek çalışmalara başladıklarını ifade eden Mustafa Ordu, “yerel seçim döneminde eski belediye başkanı Mehmet Uz’un başkanlığı döneminde ‘bitmiş binalara iskan vermedi, vatandaşları mağdur etti, ona oy vermeyin’ şeklinde söylentiler çıktı. Herkesin görüşünü alarak yeni bir komisyon kuruldu” dedi.

HAKSIZLIK YAPMIŞSA İSTİFASINI İSTEYECEĞİZ
Bu komisyon tarafından Mehmet Uz’un o dönemde iskan vermemekte haklı olup olmadığının araştırılacağını ifade eden Mustafa Ordu, “Ondan sonra Belediye Başkanlığına gelen Ali Ertem, Mehmet Uz’un iskan vermediği binalara iskan verdi. Kimin haklı olduğunu araştıracağız. Bu konuda belediyeye de yazımızı yazacağız. Eğer Mehmet Uz haksızsa parti üyeliğinden istifasını isteyeceğiz. Eğer Mehmet Uz iskan vermemekte haklıysa ve Ali Ertem o binalara iskan verdiyle, Belediyeden isteyeceğimiz raporlar doğrultusunda Ertem hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız” diye konuştu.
ORMAN KANUNUNU ORTADAN KALDIRACAĞIZ
Sadece Mehmet Uz’un beyanatının kendileri için yeterli olmadığını söyleyen Mustafa Ordu, “Belediyeden de gerekli evrakları isteyeceğiz. Ali Ertem’in insanlar üzerinde uyguladığı orman politikasını ortadan kaldıracağız.” ifadelerini kullandı.
KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Bu konuda gerekenin yapılacağını vurgulayan Mustafa Ordu, genel seçimlerde Çerkezköy’den aday adaylığı için başvurmak isteyenlerin partiye müracaat edebileceğini söyledi. Partinin tüzüğünü bilen ve öğrenmek isteyen, milletin ve vatanın bölünmez bütünlüğünü düşünen herkese kapılarının açık olduğunu ifade eden Mustafa Ordu, “Meyhane köşelerinde, kahvehane köşelerinde ‘Ben MHP aday adayıyım’ diyenlere ise tepkim çok sert olur” uyarısında bulundu.
MHP’NİN NASIL YÜKSELDİĞİNİ GÖRECEKLER
MHP’ye kırsal kesimlerden üye olmak için akın olduğunu ifade eden Mustafa Ordu, “Ocak ayında MHP’ye ne kadar katılım olduğunu ve MHP’nin nasıl yükseldiğini herkes görecek” diyerek bu çalışmalara katkı sağlayacak herkese de kapılarının açık olduğunu söyledi.
KAYNAK.ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...