***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Aralık 2009 Salı

Nalcı TRT’ye konuk oldu


Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı TRT 2’de yayımlanan ‘Az Politik’ adlı programa konuk oldu. Çekimleri Çerkezköy’de yapılan ve Cumartesi günü ekrana gelen programda Kemalettin Nalcı hem iş hem siyaset hem de özel hayatına ilişki kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdıYapımcılığını Hüseyin Çiftçi sunuculuğunu Nurhayat Ünal’ın yaptığı ‘Az Politik’ adlı programa konuk olan MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Siyasetin gülümseten, düşündüren anıları ve olaylarının izleyici ile buluşturulduğu ‘Az Politik’ adlı programa MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı konuk oldu.Çekimleri Çerkezköy’de yapılan programda Kemalettin Nalcı hem iş hem siyaset hem de özel hayatına ilişkin kendisine yöneltilen soruları cevaplandırırken Tekirdağ’ın sorunlarından da bahsetti.

‘’GÖÇ PROBLEMİ YAŞANIYOR’’
Tekirdağ’ın iki kısımda değerlendirilebileceğini söyleyen Kemalettin Nalcı, Tekirdağ’ın doğusu ile batısının birbirinden farklı olduğunu belirtti. Tekirdağ’ın batısının kendi dokusunu kaybetmediğini vurgulayan Nalcı, doğusunun ise göç problemi ile karşı karşıya bulunduğunu söyledi. Nalcı: ‘’Çerkezköy ve Çorlu göçün getirdiği sorunları yaşıyor’ diyerek ‘’bunun dışında bir de Ergene problemi var. Ergene çevre sorunu sadece ilimizi değil çevremizdeki illeri de etkiliyor. Bu çevre problemini kirlikten ziyade zehir olarak değerlendirmek gerekiyor’’ dedi.
‘’BEKLENENİ VEREMEDİK’’
Aile yaşamına ilişkin kendisine yöneltilen sorulara da cevap veren Nalcı ‘politikaya atılırken belirlediğiniz hedeflere ulaşabildiniz mi’ sorusunu ise ‘bekleneni veremedik’ şeklinde cevaplandırdı. ‘’Tekirdağ halkı bu şerefli görevi bize uygun gördükten sonra geride kalan sürede meclisin hantal yapısından dolayı bekleneni veremedik. Hiçbir milletvekilinin de vereceğini zannetmiyorum’’
‘’5 DAKİKA KONUŞMAKLA BÖLGENİN PROBLEMLERİ BİTMİYOR’’
‘’Meclisin hantal yapısı beklentilerimize engelliyor’ diyen Nalcı: ‘’bu da bizi beklentilerimizin karşılanamaması ve hayal kırıklığına uğratıyor. Bölgemizle ilgili sorunları biliyorum, çözümlerini de biliyoruz ama bunu yaptırım noktamız çok zayıf. Sadece mecliste sorunu dile getirebiliyoruz. Buradaki sorunları sadece 5 dakika gündem dışı konuşmakla konuyla ilgili araştırma önergeleri vermekle bölgenin problemleri bitmiyor. Bu da bizi kızdırıyor’’ ifadelerine yer verdi.
‘’ÇOK FAZLA BEKLENTİM YOK’’
Politikadaki hedefleri konusunda da soruları cevaplandıran Nalcı şunları söyledi: ‘’inşallah görev süremiz içerisinde Ergene problemini çözmek isteriz. Türkiye’deki siyasette milletvekili kavramına ulaştıktan sonra, meclis çalışmalarında gördüm ki meclise gidildiğinde ve dönüldüğünde durum çok farklı. Orada istediklerini bulamıyor. Ayrıca ille de milletvekilliğini meslek haline getirmek bana göre yanlış. Onun için politikada fazla bir hedefimiz yok. Ama görev yaptığım sürece için Tekirdağ’ın bölgemizin probleminin çözüme ulaşması çerçevesinde tabiki hedefler bulunuyor’’
KAYNAK:ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...