***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Aralık 2009 Salı

Tümeskom Federasyonu Başkanı Burhan Er’den, Keşan Hali’ne ziyaret…




Tüm Bostan Sebze Meyve Komisyoncu ve Tüccarlar Federasyonu (TÜMESKOM) Başkanı Burhan Er, (08.12.2009) tarihinde 17 Ekim 2009 tarihinde açılışı CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından yapılan Keşan Yaş Sebze Meyve Toptancı Hali’nde incelemelerde bulundu.
Saat 12.15 sıralarında Keşan Hali’ne gelen Er, burada Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve Hal Müdürü Recep Gücüyener ile Keşan Sebze Meyva Komisyoncular ve Tüccarlar Derneği Başkanı Kalendar Ayhan tarafından karşılandı.
Burada Keşan Belediye Başkanı Özcan ile bir basın toplantısı düzenleyen Burhan Er, yaptığı açıklamada Keşan Hali’nin Trakya’da ve Türkiye’nin bir çok yerinde örneği olmayan bir hal olduğunu belirterek “Bu hal gerçekten esnafımızın kullanımına uygunluğu anlamında sosyal donatılarım ile dört dörtlük bir hal binası. Bu binayı Keşan’a kazandıran Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a bu işin içinde bulunan biri olarak teşekkür ederim. Açılışına da iştirak ettiğim bu hal binasının bizim de üyesi bulunduğumuz Dünya Haller Birliği kapsamına alınması için teklifte bulunmak istiyorum. Bu konuda Keşan Belediye Meclisi’nin alacağı kararın almasını talep etmekteyiz. Bu konuda alınacak meclis kararının ardından gerekli başvurularımızı yapmayı düşünüyoruz” dedi.
Keşan Belediye Başkanı Özcan’da, böyle bir tekliftenm dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirererek, “10 Aralık 2009 Perşembe günü yapacağımız Belediye Meclisi Toplantısı’na bu konuyu da taşıyıp gerekli kararı aldırmayı düşünüyoruz. Hal Binamızın Dünya Haller Birliği’ne üye olması çok önemli bir konu. Ayrıca sayın başkana ilçemizde bulunmasından dolayı teşekkür ediyorum “dedi.
Er ve Özcan, daha sonra Keşan Hali’ndeki işyerlerini de ziyaret ederek esnafla görüştüler
HABER VE FOTO: BENAN DİKER

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...