***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

21 Aralık 2009 Pazartesi

Çorluda Şehitlerin İsimleri Cadde ve Sokaklarda Yaşatılacak









Tekirdağ iline bağlı Çorlu Belediyesi, şehitlerin adını taşıyan cadde ve sokaklardaki tabelaları yeniliyor. Özel tasarımıyla dikkat çeken tabelaların üzerinde şehitlerin adları, arka planda ise Türk bayrağı bulunuyor.
Çorlu Belediyesi’ne bağlı ekipler özel tasarımlı yeni tabelaları asarken, şehit aileleri de yürütülen çalışmaları yerinde izlediler. Şehit ailelerinin de hazır bulunduğu tabela yenileme çalışmaları esnasında duygulu anlar yaşandı.
Tabelaların yenilenmesi işlemine Çorlu İlköğretim Okulu ile General Basri Saran Stadı’nın arasında Omurtak Caddesi’ne önemli bir geçiş noktası olan Şehit Çağatay Şimşek Caddesi’nde başlandı. Şehit Çağatay Şimşek`in annesi Nevriye Şimşek, çok duygulandığını ifade ederek, "Onları anmak için bir şey yapmak, hatırlamak güzel ama geride kalmak çok zor. Onların ismi anıldığı zaman görüyorsunuz ki dayanamıyoruz,” diye konuştu.
Daha sonra Şehit Pilot Ulaş Türk, Şehit İsmail Güler ve Arman Galata Caddelerinde çalışmalara devam edildi. Çorlu’nun çeşitli yerlerinde şehit ismi verilen 28 cadde ve sokak bulunduğunu belirten belediye ekipleri, diğer tabelaların önümüzdeki günlerde yerlerine takılacağını belirtiler.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...