***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Aralık 2009 Cuma

ÇORLU BELEDİYESİNDE PERSONELE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI




Çorlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesindeki personele, hizmet içi eğitim kapsamında Çordaş Bölge Müdürü İbrahim Kapucu tarafından alt yapı çalışmaları ve doğalgaz sistemi hakkında eğitim verildi.
İtfaiye Binası’nda gerçekleştirilen eğitimde Çordaş Bölge Müdürü İbrahim Kapucu, slayt gösterisi eşliğinde doğalgaz sistemi ve altyapı çalışmalarıyla bilgiler verdi. Yapılan eğitimde İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ve Çordaş’ın ortak çalışma alanı olan bölgelerde çalışmaların ne şekilde yürütüleceği ele alındı. Doğalgaz boru sisteminin altyapısı hakkında bilgiler veren Kapucu, içme suyu tesisatı ve kanalizasyonlarda yapılan bakım ve onarım çalışmalarında dikkate alınması gereken hususları dile getirdi. Olası arıza durumlarına karşı yaşanan olayları örneklerle açıklayan Kapucu, deneyimlerini İşletme ve İştirakler Müdürlüğü personeliyle paylaştı.
Belediye hizmet içi eğitim çalışmasına katılan Çorlu Belediye Başkan Yrd. Ahmet Sarıkurt, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ve Çordaş’ın ortak çalışma alanlarında organizasyonun sağlanması gerektiğini belirtti
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...