***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

27 Kasım 2009 Cuma

TEKİRDAĞ İLİNDEN KISA KISA

ÇIKAN KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI
Tekirdağ'da ''kız meselesi'' nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, C.A. ile H.B. arasında ''kız meselesi'' nedeniyle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Bunun üzerine H.B. arkadaşları Ş.K. ve A.O.D. ile C.A'yı dövdü. H.B, daha sonra ruhsatsız tabancayla 2 el ateş ederek C.A'yı göğsünden ağır yaraladı. C.A, Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili adli makama sevk edilen H.B, tutuklandı. Ş.K. ve A.O.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
İŞ YERİNDE YANGIN
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, bir iş yerinde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Ş. iş makinesinin ayarlarını yaptığı sırada dinamodan çıkan kıvılcımlar makinedeki kimyasal parçaları tutuşturdu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürülen yangında, maddi hasar meydana geldi.
GÖZLÜK HIRSIZLIĞI
Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bir iş yerinden 253 gözlük çalındı. Edinilen bilgiye göre, Alpullu Caddesi'nde Ahmet Aydın'a ait iş yerine giren kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, 253 gözlük çaldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
KAYNAK:www.trakyanethaber.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...