***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

19 Kasım 2009 Perşembe

Çorlu CHPden Jet ihraçlar...

Çorlu Belediyesi eski Başkanı Altan Ersin, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Ersin ve anneleri Leman Ersin’in İl Disiplin Kurulunca partiden ihraçları onaylandı
CHP, Tekirdağ ilinde parti içinde sıkıntı yaratan ve parti suçu işleyenler hakkında tüzüğün yasal maddelerini aynen uygulayarak, ihraç sistemi geçte olsa hayata geçir-meye başladı.
Çorlu halkının 29 Mart 2009 seçimlerinde Başkan seçtiği Altan Ersin (halen Silivri cezaevinde tutuklu) ve ekibinin belediyede yaptığı olumsuz icraatlar ve partiyi takmama gibi fiilleri işlemeleri nedeniyle CHP Çorlu İlçe Yönetimi tarafından Tekirdağ İl Disiplin Kuruluna sevk edildiler.
Önceki gün Tekirdağ CHP İl Disiplin Kurulu yaptığı önemli toplantıda aşağıda ismi bulunanların CHP’den ihraçlarına karar verdi.
İLK ETAPTA İHRAÇ
EDİLENLER
Altan Ersin (geçen dönem Çorlu Belediye Başkanı)
Tarkan Ersin (geçen dönem Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı)
Leman Ersin (Altan ve Tarkan Ersin’in anneleri)
Gülseren Bükülmez
Ali Haydar Sevgi (Yenice Beldesi eski Belediye Başkanı)
Elmas Sevgi (Ali Haydar Sevgi’nin eşi)
Ali Dolu (Yenice Beldesinden)
Nazif Günay
Kendileri ile görüştüğümüz Tekirdağ CHP İl Başkanı ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Avukat Emre Köprülü,
“CHP yasaların, tüzük ve yönetmenliklerin harfiyen uygulandığı ve uygulanacağı parti olacaktır. Halk bize güvendi son Belediye seçimlerinde ve İl Genel Meclisi seçimlerin de rekor düzeyde oy verdi ve adaylarımızı iş başına getirdi. Halkın güvenine layık olmak bizim boynumuzun borcudur. Bu nedenle parti tüzük ve yönetmeliklerine biz dahil tüm partililer uymak zorundadır. Atatürk’ün ve İsmet İnönü’nün kurduğu CHP örnek olmalıdır. Geçmişte hata yapanlar ve partiyi zora sokanlar tabi disiplin kuruluna sevk edilerek partiyle ilişkileri kesilecektir. Verilen kararlara saygılı olmak zorundayız” dediler.
Önümüzdeki günlerde CHP’de geçmiş dönemlerde zarar veren bazı isimlerin daha disiplin soruşturması sonunda ihraçlarının gündeme geleceğini öğrenmiş bulunuyoruz.
KAYNAK.ÇORLUDEVRİMGAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...