***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

12 Kasım 2009 Perşembe

ÇORLU BELEDİYESİ’NİN 2010 YILI BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ





Çorlu Belediye Meclisi, Plan ve Bütçe Komisyonunun 2010 yılı bütçesiyle ilgili raporunu görüşmek üzere Belediye Meclis Salonu’nda toplandı.
Açılış ve saygı duruşunun ardından 2010 yılı bütçesinin oluşturulmasıyla ilgili konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Belediyenin hizmetlerini yürütebilmek adına bütçenin oluşturulması en önemli önceliğimizdir. Belediye Meclisi bütçesini oluşturduktan sonra belirlenen hedeflerde çalışlarını yürütebilecektir. Önceki dönemlerin aksine gelir ve gider dengesini gözeterek gerçekçi bir bütçe hazırlanmıştır.”diye konuştu. Önceki döneme ilişkin borçların da ödendiğini belirten Baysan, yedi ay içerisinde hayata geçirilen projelerin yanı sıra 2 milyon TL’nin üzerinde tutarı olan araç ve iş makineleri alındığını söyledi.
Daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporunun görüşülmesine geçildi. Ayşe Eroğlu, Yusuf Gümüş ve Handan Var’dan oluşan Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu Belediye Meclis Üyelerinin onayına sunuldu. Plan ve Bütçe Komisyonu Ayşe Eroğlu 2010 yılı bütçesinin hazırlanma süreciyle ilgili bilgiler verirken, Mali Hizmetler Müdürü Kamuran Tezcan, Çorlu Belediyesi’nin gelir kalemlerini ve Belediye bünyesindeki müdürlüklerin bütçeden alacakları payları tutarı ve yüzdelik oranlarıyla açıkladı.
Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı 2010 yılı bütçesinin hazırlanma süreciyle ilgili bilgiler verirken, Mali Hizmetler Müdürü Kamuran Tezcan, Çorlu Belediyesi’nin gelir kalemlerini ve Belediye bünyesindeki müdürlüklerin bütçeden alacakları payları tutarı ve yüzdelik oranlarıyla açıkladı.
Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı 2010 yılı bütçesi AKP’li bazı meclis üyelerinin ret oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi.
HABERVE FOTO:ALPER AVCI

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...