***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

12 Kasım 2009 Perşembe

BELEDİYE’DE KUYRUKLAR SONA ERİYOR




Çorlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nde hizmetlerin daha hızlı ve etkin sağlanabilmesi amacıyla sırada bekleme sorununu ortadan kaldıran numaratörler kuruldu.
Vatandaşların abonelik, tahakkuk ve ödeme işlemleri için yoğun bir şekilde müracaat ettiği İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nde kurulan numaratörler faaliyete geçti. Yeni uygulama sayesinde vatandaşlar Belediye Hizmet Binası’nın girişinde bulunan numaratörden sıra numarası alarak ayakta beklemeksizin hizmet görüyor. Gelişen teknolojinin yaygınlaşmasıyla çeşitli kurum ve kuruluşlarda kullanılmaya başlanan numaratörler Çorlu Belediyesi bünyesinde de kurulmasıyla halka hak ettiği hizmeti verilmesi hedefleniyor. Vatandaşlar sıra numarası aldıktan sonra oturaklarda oturmak suretiyle işlemlerini yaptıracak. Numaratör sistemi vatandaşa sağladığı faydaların yanı sıra personel performans ölçüm olanaklarını da beraberinde getiriyor.
Numaratörlerin faaliyete girmesinin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yrd Ahmet Sarıkurt, “Çorlu Belediye’sinin var oluş sebebinin halka hizmet vermek olduğu bilinciyle vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştıracak adımlar atıyoruz. Yeni uygulamaya koyduğumuz numaratör sistemi su işlerinde ve veznelerde sıraya girme ve ayakta bekleme sorununu ortadan kaldıracaktır. Yakın bir zamanda aynı birime televizyonlar koyacağız. Vatandaşlarımız oturaklarda sırasını beklerken televizyonlarda yayınlanan yayınlar sayesinde belediyenin diğer hizmetlerini de tanıyacak. Hizmetlerimizden vatandaşların daha etkin bir şekilde yararlanmasını sağlamak amacıyla diğer alanlarda da çalışmalar yürütüyoruz.”diye konuştu.
HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...