***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Ekim 2009 Cumartesi

Velimeşe Belediye Başkanından eğitime büyük destek

Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinin Velimeşe Belde Belediye Başkanı Rasim Yüksel 1000 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu
Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yeni Eğitim- Öğretim Dönemi başında 1.000 öğrenciye okul ihtiyaçlarında kullanılmak üzere kırtasiye yardımında bulundu.
Velimeşe Kasabası son yıllarda aldığı göç ile nüfus olarak hızla büyüyen bir yerleşim yeri olması itibariylede öğrenci sayısı hızla artmaktadır.
TOKİ’ nin Velimeşe kasabasına kazandırdığı son okul ile kasabadaki ilköğretim eğitimi veren okul sayısıda 3 oldu. Kasabada 2 tane de lise eğitim hizmeti vermektedir.
Başkan Rasim Yüksel; “Biz Velimeşe Belediyesi olarak eğitime her zaman katkı yapmayı ilke olarak benimsedik. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir.
Onların okullarının ihtiyaçlarının karşılanmasına belediye olarak gücümüz yettiğince yardımcı oluyoruz.
Okullarımıza yaptığımız yardımlarla okullarımızın eksiklerini tamamladık.
Bunun yanında okul öncesi ailelerinde okul masaraflarının yükünü hafifletmek amacıyla çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunduk.
Kasabamızda okuyan yaklaşık 1.000 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduk. Okullarımıza ve öğrencilerimize bu yardımlarımız devam edecektir” dedi. Bu vesile ile tüm öğretmen ve öğrencilerimizin ilköğretim haftasını kutlar kendilerine başarılar dilerim.
Yapılan yardımdan çok mutlu olan öğrenciler ve veliler başkan Rasim Yüksel’ e teşekkür ederek okullara ve öğrencilere yardımlarının devam etmesini istediler.
KAYNAK:ÇORLUDevrim Gazetesi

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...