***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

23 Ekim 2009 Cuma

Kırklareli PTT Çalışanları Kırklareli Valisini Ziyaret etti



PTT’nin 169. Kuruluş Yıldönümü münasebeti sebebiyle, Kırklareli PTT Başmüdürü Servet Önder ve beraberindeki heyet ile birlikte Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’yu makamında ziyaret etti.
Kırklareli PTT Başmüdürü Servet Önder ile birlikte 23 Ekim Cuma günü saat 09.30’da Vali Aydoğdu’yu makamında ziyaret eden; PTT Merkez Müdürü Talat Akalın, Şef Mukaddes Çango, İşletme Müdürü Ünal Yavuz, Teknisyen Erhan Özcan ile Emekli PTT çalışanlarından Necmettin Aslın ve Turan Mat, Vali Aydoğdu’ya çiçek ve “Geçmişten Günümüze Posta” adlı kitap hediye etti.
Vali Cengiz Aydoğdu’ da yapılan ziyarette PTT Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıldönümünü kutlayarak;
“PTT Kuruluşu kar amacı gözetmeksizin, kaliteli, hızlı ve diğer kurumlarımıza da örnek olacak hizmetler veren bir kuruluşumuzdur. PTT haberleşmenin yanında ulaştırmada da başarılı hizmetler vermekte.
Bu güzel hizmetleri veren PTT Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıldönümünü kutlar, sevdiklerinizle ile birlikte, sağlık afiyet içerisinde daha nice uzun bir meslek hayatı diliyorum.”dedi.
Kırklareli PTT Başmüdürü Servet Önder’ de PTT Teşkilatının Kırklareli halkı için her zaman en iyisini yapmaya çalıştığını, Vali Aydoğdu’nun emirleri ve talimatları doğrultusunda her zaman en iyiyi yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...