***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

23 Ekim 2009 Cuma

KIRÇİÇEKLERİNDEN İTFAİYEYE ZİYARET









Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde kurulu bulunan Özel Kırçiçekleri Çocuk Kulübü kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Özel Kırçiçekleri Çocuk Kulübü’nün öğretmenleri Sibel Erol ve Hazal Doğan, okulöncesi öğrencileriyle birlikte İtfaiye Müdürlüğü’ne giderek itfaiye teşkilatı personeliyle bir araya geldiler. İtfaiye Müdürü Faruk Yücel binayı gezdirerek araçlar ve teknik donanım hakkında bilgiler verdi. Daha sonra çalışmaları göstermek amacıyla küçük çaplı bir tatbikat gerçekleştirildi. İtfaiye erleri ateş ve yangın söndürme yöntemlerini uygulamalı olarak gösterdiler. İtfaiye araçlarının teknik donanımı da sergilendi.
İtfaiye Müdürü Faruk Yücel tatbikatın her aşaması hakkında bilgiler verirken, minik öğrencilerin dikkatli bir şekilde izledikleri görüldü. Özel Kırçiçekleri Çocuk Kulübü’nün sorumlu öğretmeni Sibel Erol, “İtfaiye teşkilatı ve çalışmalarını öğrencilerimize tanıtmak istedik. İtfaiyeyi tanımaları ve ateşten korunmaları yönünde bilinç kazanmaları için önemli bir çalışma oldu. Bu çalışmayı sağlayan İtfaiye Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.”dedi.
HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...