***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Ekim 2009 Perşembe

Keşanlı İşadamları ve Yöneticiler Derneği’nin yemeği yapıldı.



Merkezi İstanbul’da bulunan Keşanlı İşadamları ve Yöneticiler Derneği tarafından her ayın ilk Salı günü gerçekleştirilen yemekli toplantı 6 Ekim 2009 Salı günü akşamı İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Küçük Çırağan Hotel’ de yapıldı.
Yemeğe Sanatçı Coşkun Sabah ve Keşanlı klarnet sanatçısı Serkan Çağrı ile Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Erdoğan Demir’de katıldı.
Yemekte açılış konuşmasını yapan Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Nail Alım, Dernek Başkanı Mehmet Ali Akpınar’ın bazı özel durumları nedeni ile yemeğe katılamadığını ama tüm katılanlara selam ve saygılarını ilettiğini belirtti.
Daha sonra söz alan Dernek 2.Başkanı Ahmet Eler’ de, tüm yemeğe katılanlara teşekkür ederek, “Bu akşam Coşkun Sabah ve Keşanlı çok değerli sanatçımız Serkan Çağrı ve Türkiye Aroma Erkekler 2.Ligi’nde bu yıl ilçemizi temsil edecek olan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Sayın Erdoğan Demir’de aramızdalar. Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Keşanlı değerli Yazar Hilmi Dinçer tarafından yazılan Keşan Tarihi Kitabı da şu anda elimizde. Sayın Dinçer bunların satılması konusunda bizlerden destek istediler. Bu kitapların fiyatı 10 TL eğer bunları alırsanız sayın Dinçer’ e yardımcı olmuş olacağız. Bu nedenle sizlerin de ilgisini bekliyoruz “ dedi.
Eler, daha sonra Keşan Gençlik ve Spor Kulübü ile ilgili bilgi vermek sözü Demir’e verdi.
Erdoğan Demir’de “Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak geçtiğimiz yıl mücadele ettiğimiz Türkiye Aroma Erkekler 3.Ligi’nden bu yıl 2.Lige yükseldik. Bu yıl Edirne’yi ve Keşan’ı 2.Ligde en iyi şekilde temsil etmeyi düşünmekteyiz. Takımımıza yeni bir çok arkadaşımızı transfer ettik. Kulüp olarak Beşiktaş ve Fenerbahçe Genç takımı ile oynamak üzere İstanbul’a geldik. Bazı sporcularımızın konaklamasına yardımcı olan ve kafilemizi konaklatan başta Keşanlı İşadamları ve Yöneticiler Derneği 2.Başkanı Ahmet Eler ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. 12 Ekim’de yapacağımız yeni sezon açılışımıza hepinizi davet ediyorum”şeklinde konuştu.
Yemekte, Ahmet Eler, Hilmi Dinçer’ in yazdığı Keşan Tarihi adlı kitabı Coşkun Sabah ve Serkan Çağrı’ya da hediye etti.
Sabah ve Çağrı da, bu kitapla Keşan’ın tarihi konusunda geniş bilgiye sahip olacaklarını belirterek kitap için teşekkür ettiler.
Yemeğe Kocaeli Keşanlılar Derneği Başkanı Rahmi Hıncal da katıldı.
Yemekte Coşkun Sabah da kısa bir müzik ziyafeti sundu. Sabah, Keşanlı İşadamları ve Yöneticiler Derneği’nin bu davetinden dolayı mutlu olduğunu belirterek “Bu gece sizlerle beraber olmaktan büyük zevk duydum. Sizin gibi dostlarla tanıştığıma çok sevindim.Hepinize iyi eğlenceler dilerim”dedi.
Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Erdoğan Demir ile Takım Kaptanı Kadir Mutaf’ta, Coşkun Sabah’a açılış davetiyesi vererek takımın sezon açılışına davet ettiler.
Keşanlı İşadamları ve Yöneticiler Derneği’nin yemeği gece geç saatlere kadar neşe içinde devam etti.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...