***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

5 Ekim 2009 Pazartesi

ÇORLU TSO M.E.B.SERTİFİKALIİNGİLİZCE KURSLARI BAŞLIYOR

Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde bulunan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İngilizce Kursları 12 Ekim 2009 tarihi itibariyle odamız hizmet binası 4. katta bulunan eğitim salonlarında tecrübeli İngilizce Öğretmenleriyle başlıyor.
Konu hakkında bir açıklama yapan Çorlu TSO Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ; ‘Milli Eğitim Bakanlığı Sertifikalı İngilizce Kurslarımız 12 Ekim 2009 Pazartesi günü başlıyor. Kişiselleştirilmiş ve katılımcılar arasında yüksek derecede interaktif değişimlerle olanak sağlayan 8-10 kişilik küçük gruplarla, zevkle İngilizce öğrenmenin esas alındığı, dinamik ve iş hayatı için yararlı Business English (İş İngilizcesi) ağırlıklı kursumuzda; ‘İngilizce İletişim Kurun’, ‘Temel Mesleki Durumlarda İngilizce İletişim Kurun’, ‘Günlük İş Hayatınız İçin İngilizcenizi Geliştirin’ başlıkları altında gerçekleştirilecektir’dedi.
Özel Sınıflar ve Ödeme Kolaylığı
Çorlu TSO Başkanı Özlem YEMİŞÇİ; kurs dahilinde ayrıca; Conversation Club (Konuşma Klübü) açılacağını belirterek; ‘Şirketlerin talepleri doğrultusunda çalışanlarına özel sınıflar açabiliyoruz. Bir kuru 90 saat olan kurslarımız üyelerimize ve elemanlarına 400 TL, oda üyesi olmayan kişilere 500 TL olup; kredi kartı ile ödemelerde taksitlendirme kolaylığı sağlanmaHizmet binamızda mevcut olan eğitim salonlarımızda düzenlenen İngilizce Kursu son başvuru tarihi 12 Ekim 2009 Pazartesi günüdür. Odamız Dış İlişkiler Görevlisi Handenur Sucukçu ile irtibata (Tel:0282 652 7979 Dhl.134 – handenursucukcu@corlutso.com) geçebilirsiniz. Ayrıca; talep olduğu takdirde diğer yabancı dil sınıflarımız açılacaktır. ’ dedi.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

1 yorum:

dil okulu dedi ki...

bunu cok begendim tebrikler bide yurtdışı dil okulu ile ilgili detaylı blgi arıyorum ilginiz için tesekkur ederim

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...