***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

5 Ekim 2009 Pazartesi

Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçların Amir ve Komiserinin Tayini Çıktı...

Tekirdağ iline bağlı Çorluilçe Emniyet Müdürlüğ Kaçakçılık ve Organize Suçların Amir ve Komiseri’nin Tayini Çıktı...
Yılmaz Barlas ve Yüksel Bozkurt Çorlu’ da Türkiye gündemini sarsan operasyonları yönetmişlerdi
Çorlu tarihinde rastlanmayan önemli ve başarılı operasyonlara imza atan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği’nin çalışmaları yerel-ulusal BASIN (Televizyon ve Gazetelerce) Türkiye Gündemine taşınmıştı.
Çorlu’nun başarılı başsavcısı (halen Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı) Orhan Çe-
tingül’ün bilgisi doğrultusundaki operasyon öncesi ve operasyon sonrası, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğünün Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amiri Yılmaz Barlas (Emniyet Amiri), Komiser Yüksel Bozkurt’un başarıları dilden dile dolaşmış ve kendilerinin gerçekten çok başarılı oldukları C.Baş Savcısı Orhan Çetingül tarafından da dile getirilmişti.
OPERASYON YAPMAK ve YÖNETMEK BİLGİ, BECERİ ve YÜREK İSTER
Bilindiği üzere emniyet birimlerinde en zor görevlerden birisi de operasyon planlamak, teknik takip yapmak, suç işleyenleri ve suç işlediklerini dört dörtlük tespit etmek mesleki bilgi ve beceri isterken birde yürek ister.
Çorlu’da Çorlu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliğinin çalışmalarını zamanın valileri, zamanın il emniyet müdürleri, zamanın savcı ve hakimleri överek takdir etmişlerdi.
NEYDİ BU SES GETİREN OPERASYONLARIN BAZILARI ?
Ruhsat Operasyonu
Belediye Operasyonu
Vergi Dairesi Operasyonu
Tapu Operasyonu
Sağlıktaki Operasyon
Özel Hastane Operasyonu
Çek Senet Mafyasına Operasyon
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amiri (Emniyet Amiri) Yılmaz Barlas Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğünden Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.
Yine Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlar bölümünden Komiser Yüksel Bozkurt’ta Marmaraereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapacak.



HABER VE FOTO:Erdal ÖZCAN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...