***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

12 Eylül 2009 Cumartesi

TEKİRDAĞDA YAĞAN YAĞMUR UCUZ ATLATILDI




















(12.09.2009) tarihinde gün boyu devam eden ve aralıklarla sağanak şeklinde yağan yağmur sonrasındaTekirdağ İli merkezi Kumbağ beldesi, Naip ve İnecik köylerinde derelerin taşması sonucu sel meydana gelmiştir.
Kriz merkezince daha önceden yapılan hazırlıklar çerçevesinde bölgeye derhal müdahale edilerek, vatandaşlarımızın tahliye çalışmalarına başlanmıştır. Sayın Valimizin koordinesinde yürütülen çalışmalar sonrasında herhangi bir can kaybı meydana gelmemiş ve Kumbağ beldesinde bulunan tuğla fabrikalarındaki toplam 310 işçi, İl Özel İdaresi, askeri birlikler, emniyet ve jandarma ekipleri, itfaiye birlikleri, sivil savunma ekipleri ve helikopterlerinde katılımı ile gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında kurtarılmıştır. Kurtarılan vatandaşlarımız ilimizdeki çeşitli tesislere yerleştirilmişlerdir.
Bölgeye su ve erzak yardımında bulunulmuş olup, altyapıya yönelik düzeltme çalışmaları devam etmektedir.
Tekirdağ ili Malkara ilçesinde ise bugün gerçekleşen sağanak yağış sonrasında Malkara Keşan yolu 8.km de bulunan Kadıköy Köprüsünde çökme meydana gelmiştir. Bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlanan ulaşım, köprüdeki çalışmanın karayolları ekiplerince tamamlanmasının ardından tamamen trafiğe açıldı.
KAYNAK:TEKİRDAĞ VALİLİĞİ BASIN BÜLTENİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...