***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Eylül 2009 Cuma

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nden basına iftar jesti


Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü , Kırklareli basınını iftar yemeğinde buluşturdu Yaklaşık 2 yıl önce Kırklarelide İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Mehmet Behzat Canbazoğlu geldiği günden bu yana yoğun çalışmasıyla birlikte İl Emniyet Müdürü olarak Kırklarelide birçok ilke imza attı. Bu ilklere bir yenisini daha ekleyen Canbazoğlu bu güne kadar Kırklarelide hiç yapılmamış bir şey daha yaparak Kırklareli basınına özel iftar yemeği verdi. Kırklareli Polis Sosyal Tesislerinde mükemmel bir organizasyonla gerçekleşen yemeğe İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu eşi Nurcan Canbazoğlu ile katılırkenYeşilYurt Gazetesi İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt ve gazete personeli, Kırklareli Önadım Gazetesi, İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün ve Önadım Gazetesi personeli, Hürfikir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mahir Murat Altan, Hürfikir Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fırat Çalışkan, Görünüm Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ertan Bayer, Anadolu Ajansı Kırklareli Temsilcisi Özgün Tiran, Doğan Haber Ajansı Kırklareli İl Temsilcisi Ali Ümit Ülker ve Kırklareli Merkez İlçe ile ilçelerdeki yerel radyo temsilcileri ile gazeteciler ve Emniyet Müdürü Yardımcıları ve Şube Müdürleri de katıldı.
Canbazoğlu; Basın mensupları ile aynı hedefe ateş ediyoruz
Yemekte edilen duaların ardından konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu; Basınımıza iftar yemeği vererek bir ilki gerçekleştirdik. Ama bu ikincisi olması gerekiyordu. Bundan sonra inşallah böyle bir araya gelmelerimiz sıklaşacak. Bu birleşmemizin Ramazan Ayına denk gelmesi de çok anlamlı oldu. Bunu bir gelenek haline getireceğimizi düşünüyorum. Böyle birlik beraberlik içerisinde bizler Kırklarelini daha güzel, güvenilir bir hale getirmek için çaba sarf ederken, sizlerde kamu görevi görüyorsunuz. Kamuyu doğru ve zamanında bilgilendirmek için gece-gündüz demeden bizler gibi çalışıyorsunuz. Sokakta birlikte görev yapıyoruz. Ben Komiser Yardımcılığından beri olayların içerisinde aktif görevlerde görev yaparken, bazı basın mensubu arkadaşlar bizden önce olay yerine geliyorlardı. Hatta bazı araştırma görevlilerine yardımcı olmak için Şu şahıs bize söyledi. Olayın tanığı o. Bize olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Olay hakkında bilgi sahibi diyerek bizlere yardımcı olmuşlardır. Yani adaletin yerine gelmesinde de basın mensuplarının katkıları oluyor. Ben aynı hedefe ateş ettiğimiz için, sokaklarda aynı amaç doğrultusunda çalıştığımız için böyle bir yemek düzenlemeyi düşündüm dedi.
Canbaz oğlu herkesin Ramazan Ayını tebrik ederek, herkesin gelecek bayramını kutladı.
Tüzün; Kimse bize bu hassasiyeti göstermedi
Kırklarelili basın mensupları adına bir konuşma yapan Önadım Gazetesi İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün; Müdürümüzün her konuda gösterdiği hassasiyet gibi, bizleri de Ramazan Ayında bir araya getirerek bu çatının altında topladığı için hepimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bildiğim kadarıyla bu güne kadar bize hiçbir kurum bize bu özeni ve saygıyı göstermedi. Kendisine bütün şehir halkı adına, şehrimize getirdiği huzur güven, çalışma şevki ve hassasiyetinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği konuşmaların ardından sona erdi.
Kaynak : YEŞİLYURT GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...