***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Eylül 2009 Pazartesi

Adam kesip 'tavuk kestik' dediler


Tekirdağ iline bağlı Çerkezköy ilçesinin Kapaklı beldesinde akıllara durgunluk veren bir cinayet işlendi. Bir süredir eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Fikret Kahraman'ı 'Kim öldürür' iddiasına giren Suat Toğal (19) ve Burak Karataş’ı (24) isimli şahıslar, gece yarısına kadar alkol aldıkları Fikret Kahraman'ı 28 bıçak darbesiyle öldürüp boğazını kestiler. Televizyonun sesini açıp, evi terk eden zanlılar, bir başka arkadaşlarına giderek, 'Tavuk kesip yedik. Üzerimize kan sıçradı.' diyerek, iki gömlek istediler. Kanlı gömleklerden kurtulan zanlılar, Jandarma'dan kurtulamadı. Öldürüldükten 3 gün sonra, komşularının şüphelenmesi üzerine cesedi bulunan Fikret Kahraman'ın bir dönem Fenerbahçe'de de top koşturduğu öğrenildi
CESEDİ 3 GÜN SONRA BULUNDU
Fikret Kahraman'ın evinden 3 gün boyunca gece gündüz televizyon sesi gelmesinden şüphelenen komşuları durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine, gece yarısı eve gelen jandarma ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdi. İçerde, Fikret Kahraman'ın parçalanmış cesedi ile karşılaşan Jandarma ekipleri, cinayet ile ilgili soruşturma başlatırken, Kahraman’ın cenazesi Cumhuriyet Savcısı’nın olay yeri incelemesinin ardından kesin ölüm sebebini belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Morgu’na gönderildi.
CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER
Cinayetin üzerindeki sır perdesini aralamak için titiz bir çalışma yürüten Çerkezköy İlçe Jandarma ve Kapaklı Jandarma Ekipleri, zaman zaman Fikret Kahraman'ın evine geldikleri tespit edilen Suat Toğal ve Burak Karataş'ı takibe aldı. Önceki akşam zanlıları gözaltına alan polis, Fikret Kahraman'a ait cep telefonunu da Suat Toğal'ın üzerinde buldu. Şahıslar cinayeti itiraf ederken, cinayetin oluş şeklini detaylı bir şekilde dile getirdiler.
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER
Jandarma'daki ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesi'ne çıkarılan şahıslar, tutuklanarak Silivri Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
KAYNAK:ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...