***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

15 Ağustos 2009 Cumartesi

Kırklarelinde Ramazan ayının ilk iftarı, Emniyet Müdürlüğünden


Onbir ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Kimimiz, gücünün yettiğince dinimizin gerektirdiği ibadetleri bu mübarek ayda gerçekleştirmenin huzurunu yaşayacak, kimimiz de bol bol ihtiyaç sahiplerine yardım edecek. Sahur, iftar, Ramazan pidesi, hurma, oruç ve daha kendine özgü birçok tema ile dolu güzel bir Ramazan ayı bizleri bekliyor.
Işte her Ramazan ayında olduğu gibi, bu yıl da çeşitli kurum ve kuruluşlar ile Sivil Toplum Kuruluşları kendi aralarında, birlik ve beraberliği simgelemek adına oldukça anlamlı iftar etkinlikleri düzenleyecekler.
Üstelik bu organizasyonlar ile sadece kurum mensupları değil, gerçek ve tüzel davetliler de söz konusu yemeklere iştirak ederek, güzel bir birlikteliğe imza atmış olacaklar.
İşte bu kurumlarımızdan bir tanesi de Kırklareli Il Emniyet Müdürlüğü. Bu tür konulara olan duyarlılığı ile tanınan Kırklareli Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, Ramazan ayının ilk gününde, sadece bir kitleye değil, tam üç kitleye birden güzel bir iftar yemeği verecek.
Kırklareli Il Emniyet Müdürlüğü, Ramazan ayının ilk iftarını 21 Ağustos Cuma günü gerçekleştiriyor. Bu mübarek ayın ilk gününde Emniyet Müdürlüğü, Aziz Şehitlerimizin ailelerine, Huzur evi sakinlerine ve emekli personeline bir iftar yemeği verecek.
Kırklareli Il Emniyet Müdrülüğü Mehmet Behzat Canbazoğlu önderliğinde düzenlenecek olan bu organizasyon, Cuma günü Edirne yolu üzerindeki Polis Sosyal Tesisleri’nde, iftar saati olan 20.12’de gerçekleştirilecek.
Kurum içi birlik ve beraberliği temsil eden, bu iftar ile yaşlılarımızı sevindiren Kırklareli Il Emniyet Müdürlüğü mübarek ayın ilk iftarına imza atmasının yanı sıra, bu güzel organizasyonu ile de diğer kurumlara örnek oluyor.
KAYNAK:www.gazetetrakya.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...