***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

15 Ağustos 2009 Cumartesi

BAŞKAN HACI, GİDEMEDİĞİ DÜĞÜNLERDE, HEDİYESİNİ EVLERİNE GİDEREK VERDİ


Haber: Metin KARAKUŞ
Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, davet edilip, Festival yoğunluğu ve şehir dışında olması nedeniyle gidemediği düğünlerde, daha sonra evli çift ve sünnet çocuklarının hediyelerini bizzat evlerine giderek verdi.
Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’dan, Babaeski’de takdirle karşılanan bir uygulama.
Belediye tarafından düzenlenen 39.Tarım Festivali nedeniyle yoğun bir hafta geçiren Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, İlçe Merkezinde ki davet edildiği düğün törenlerine gidemedi.
Başkan Hacı, Festival sonrası sekreterinin not aldığı 8 düğün töreninde evlenen çiftlerin veya sünnet olan çocukların bizzat evlerine giderek, evli çiftlere çeyrek altın, sünnet çocuklarına ise kol saati hediye etti.
Başkan Hacı’nın en son ziyaret ettiği ev, Semra ve Şinasi Seçkin, ailesinin Gazi Kemal Mahallesi, Flamingo Caddesindeki evi oldu. Seçkin ailesinin kızı, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde İngilizce Öğretmeni Özge Seçkin ile Nasiye ve Mehmet Polat oğlu, Bahçeşehir Üniversitesinde İngilizce Öğretmeni Mustafa Polat, 14 Ağustos 2009 tarihinde Çamlık Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreni ile evlenerek dünya evine girdiler.
Başkan Hacı, İngilizce Öğretmeni olan gelin ve damada düğün törenlerinde bulunamadığından dolayı özür diledi ve kendilerine çeyrek bir altın hediye ederek, ömür boyu mutluluklar diledi.
Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’nın, bu duyarlı tavrının, İlçe halkı tarafından takdirle karşılandığı belirtildi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...