***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Ağustos 2009 Perşembe

Belediye Başkanlığı’na Filiz, vekâlet ediyor


Haber: Metin KARAKUŞ
Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’nın şehir dışında olmasından dolayı, 4 gün süreyle Belediye Başkanlığı’na, Ali İhsan Filiz vekâlet edecek.
Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’nın, Belediyenin işleri nedeniyle şehir dışında olmasında dolayı bu göreve, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Filiz vekâlet edecek.
Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Filiz, yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“İlçemizde büyük bir coşku ile yaşanan festival programı sona erdi. Tabi Belediyemizin işleri de hala yoğun bir tempoda devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Av. Abdullah Hacı’nın şehir dışından dönüşüne kadar yerine ben vekâlet edeceğim. Belediyenin Kurumlar arası planlanmış olduğu mutat iş programı kaldığı yerden en iyi şekilde devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”
Belediye Başkan Vekili Filiz’i, makamında ziyaret eden Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak’ta, Filiz’e görevinde hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra, Süper Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Babaeskispor’un, 2009–2010 Yılı Futbol sezonu öncesi yapılan transfer çalışmaları ile ilgili kendisine bilgi verdi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...