***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

21 Temmuz 2009 Salı

TEKİRDAĞLI ÇOCUKLAR McDONALD’S YAZ KAMPI İLE MACERA VE EĞLENCEYE DOYDU







McDonald’s’ın ilköğretim okulları arasında gerçekleştirdiği ‘ Çevremizi Koruyalım’ başlıklı resim yarışmasında dereceye giren Tekirdağlı öğrenciler, Bolu’da gerçekleşen yaz kampında doğayla baş başa bir hafta geçirdi.

McDonald’s, ilköğretim okullarının 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirdiği ‘Çevremizi Koruyalım’ başlıklı resim yarışmasını kazanan yetenekli çocukları, 28 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında Bolu’da bulunan Mountrain Outdoor Academy’de bir haftalık muhteşem bir yaz kampına götürdü.

Kamp süresince çocuklar Mountrain Outdoor Academy’nin profesyonel eğitim kadrosu tarafından hazırlanan ve çocukların fiziksel, bedensel ve ruhsal gelişimini sağlayan halat çekme, yumurta taşıma, su taşıma gibi eğlenceli aktivitelerin yanı sıra okçuluk, orienteering (harita okuma), trekking, gölde kano, tırmanma duvarı, flying fox ve trapez atlama gibi outdoor sporlarının da eğitimlerini aldılar.

McDonald’s’ın sevimli karakteri Ronald da kampa gelerek çocuklara sürpriz yaptı. Ronald’la birlikte şarkılar söyleyip oyunlar oynayan çocuklar, eğlenceli saatler yaşadı.

McDonald’s yaz kampı süresince her akşam kamp ateşi yakıldı ve çocuklar ateş başındaki küçük amfide akşamları şarkılar söyleyip, hazırladıkları gösterileri sergilediler. McDonald’s yaz kampından ayrılırken tüm çocuklar hayatları boyunca unutamayacakları bir yaz kampı geçirdiklerini belirttiler.
McDonald’s Kurumsal İletişim Müdürü Nedret Türkkuşu, uzman eğitmenler tarafından yönetilen kampta çocukların fiziksel, bedensel ve ruhsal gelişimini sağlayan spor aktiviteleri ve dünya standartlarında hazırlanmış aktivite programları sayesinde çocukların iletişim becerilerinin de güçlendiğini hatırlatarak ‘Gerçekleştirdiğimiz yaz kampı ile çocukların kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlayarak özgüvenlerinin gelişmesini hedefledik. Geçtiğimiz sene de McDonald’s, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Şampiyon Çocuk’ projesi kapsamında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda eğlenceli atletizm yarışları sonucu seçilen üç çocuğu ailesi ile birlikte Beijing Olimpiyat Oyunları’nı yerinde izlemeye gitmişti. Bunun yanı sıra yine TMOK’la birlikte ‘Spor Kültürü ve Eğitim Seminerleri’ ne destek vererek çocukların fiziksel, bedensel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunduk. Başlattığımız yaz kampı projesi de yine geçmişte gerçekleştirdiğimiz bu programların devamı niteliğini taşımaktadır’ dedi. HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...