***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

26 Temmuz 2009 Pazar

Edirne'deki Asayiş Olayları

Edirne'de, Yurda Giriş Yapmak İçin Başvuran Türk Vatandaşının Yurt Dışına Yasa Dışı Yoldan Çıkış Yaptığı Belirlendi.
Yurda Giriş Yapmak İçin Türkiye'nin Filibe Başkonsolosluğu Tarafından Verilen Seyahat Belgesiyle Kapıkule Sınır Kapısı'na Müracaatta Bulunan H.B'nin Yurt Dışına Çıkış Kaydının Bulunmadığı, Yasa Dışı Yoldan Çıkış Yaptığı Belirlendi.
Polis Ekiplerine İfade Veren H.B, 5 Ay Önce Yasa Dışı Yollardan Yurt Dışına Çıktığını Belirtti. Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor.

Bursa'da Bir Kişi, Belirtilen Süre İçinde Geri Getirilmeyen Otomobilinin Edirne'de Bulunduğunu Belirterek, Şikâyetçi Oldu.
E.Y, Polis Merkezine Yaptığı Başvuruda, Bursa'da Oto Kiralama İşi Yaptığını Belirterek, 1 Haziran'da Bir Aylık Süreyle Aracını H.D. Ve Z.A.K'ye Kiraladığını Bildirdi.
Süre Dolmasına Rağmen H.D. Ve Z.A.K'nin Aracını Kendisine Getirmediklerini İfade Eden E.Y, Otomobilinde Bulunan Çip Yardımıyla Aracın Edirne'de Bulunduğu Yeri Tespit Ettiğini, Bu Kişiler Hakkında Şikâyetçi Olduğunu Söyledi.
Bunun Üzerine Polis Ekiplerince Yapılan Çalışma Sonucu H.D. Ve Z.A.K, E.Y'ye Ait Araçla Yakalandı.
H.D. Ve Z.A.K. Alınan İfadelerinde, İşlerinin Yoğunluğu Nedeni İle Aracı E.Y'ye Teslim Edemediklerini, Borçlarını Ödeyeceklerini Söylediler.
Otomobilin E.Y'ye Teslim Edildiği Olayla İlgili H.D. Ve Z.A.K. Hakkında Soruşturma Başlatıldı.

Edirne'de ATM Cihazından Para Çekerken Dolandırıldığını İddia Eden Kişi Şikâyetçi Oldu.
A.T, Polis Merkezine Yaptığı Başvuruda, 1. Murat Mahallesi'ndeki Halk Bankasına Ait ATM Cihazından Para Çekmek İstediği Sırada Kartının Cihaza Sıkıştığını, Yanına Gelen Bir Erkeğin İse Kendisine Yardımcı Olmak İstediğin, Bildirdi.
Daha Sonra Bankaya Giderek Hesabını Kontrol Ettiğinde 570 Tl Parasının Çekildiğini Öğrendiğini İfade Eden A.T, Dolandırıldığını Söyledi. Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor.

Uzunköprü'de Kızının Kaçırıldığını İddia Eden Kişi Şikayetçi Oldu.
A.K. (42), Polis Merkezine Yaptığı Başvuruda, Kızı A.K'nin (17) Eski Çalıştığı İş Yerinin Sahibine Anahtar Teslim Etmek İçin Evden Çıktığını Belirterek, Ancak Uzun Süre Eve Gelmeyince Kızını Aradığını, Ancak Bulamadığını Bildirdi.
Kızının Arkadaşlık Yaptığı Aynı Mahallede Oturan E.Ç. İle Kaçtığını Öğrendiğini İfade Eden A.K, Kızını Bulunarak Kendisine Teslim Edilmesini İstediğini Söyledi.

Uzunköprü'de, Bir Kişi Yardım Etme Bahanesiyle Dolandırıldı.
F.B. (71), Polis Merkezine Yaptığı Başvuruda, 3 Kişinin Vakıftan Geldiklerini İfade Ederek, Odun Getirdiklerini Söylediklerini Bildirdi.
Bu Kişilerin Kendisine 100 TL Verdiğini Ve 50 TL De Geri Para İstemesi Üzerine Paralarını Sakladığı Kilere Gittiğini Anlatan F.B, ''500 TL İçerisinden 50 TL Aldım Ve Paralarımı Tekrar Yerine Koydum. Bir Süre Sonra Bu Kişilerin Su İstemesi Üzerine Yanlarından Ayrıldım. Geri Geldiğimde İse Bu Kişiler Evde Yoktu. Şüphelenip Paramı Kontrol Ettiğimde Paranın Çalınmış Olduğunu Gördüm'' Dedi. Dolandırıldığını Belirten F.B, Şikayetçi Oldu.

Uzunköprü'de Bir Kişi Kendisini Döven Eşinden Şikayetçi Oldu.
G.S, Polis Merkezine Yaptığı Başvuruda, Ailevi Geçimsizlik Nedeniyle Aralarında Çıkan Tartışma Sırasında Eşi H.S'nin Kendisini Dövdüğünü Bildirdi. Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor.

Uzunköprü'de Bir Kişi, Bir Süredir Haber Alamadığı Babasını Bulunması İçin Polis Merkezine Başvurdu.
S.S, Polis Merkezine Yaptığı Başvuruda, Babası İ.S'nin (83) Bir Hafta Önce İstanbul'daki Kız Kardeşinin Yanına Gitmek Üzere Edirne'den Ayrıldığını, Ancak Kız Kardeşinin Yanına Gitmediğini, O Tarihten Bu Yana Da Babasından Haber Alamadığını Bildirdi.Babasını Gidebileceği Yerlerde Aradığını Ancak Bulamadığını İfade Eden S.S, Babasını Bulunarak Kendisine Teslim Edilmesini İstediğini Söyledi. Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor.
KAYNAK:EDİRNE TV

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...