***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

31 Temmuz 2009 Cuma

Çorlu Emniyet Müdürlüğüne Müdür Takviyesi

Hızlı nüfus artışı ve sürekli göç ile Trakyanın en fazla nüfusuna sahip olan Çorluda Emniyet kadrolarına gerekli takviyeler yapılmaya başlandı.

Büyüklüğüne nazaran yetersiz sayıdaki Emniyet Müdürlüğü kadrosuna yeni Emniyet Müdürleri atandı.
Nüfusu günden güne artarak büyüyen Çorluda kamu kurumlarındaki personel sayısı yetersiz kalmaya devam ederken Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan kadro takviyesi ile Çorlunun Tekirdağ ve Trakyadaki önemi bir kez daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda terfi alan İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taşın 3. sınıf Emniyet Müdürü olmasının ardından yaz dönemi atamalarıyla Çorluya iki 4. sınıf Emniyet Müdürünün atamasının yapıldığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde görevine başlayan ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünden Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne ataması yapılan ve Çorluda göreve başlayan Emniyet Müdürü Ender Özköslü, Çorluda Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak. Kısa bir süre sonra Çorluda yeni atamalarda bir 4. sınıf Emniyet Müdürünün daha göreve başlayacağı kaydedildi. Çorluda Müdür Sayısı 3e Çıktı
2009 yaz dönemi atamalarıyla birlikte Çorlunun 3 Emniyet Müdürü ve 2 Emniyet Amiri olacak. İlçe Emniyet Müdürlüğünü Emniyet Müdürü Ayhan Taş yürütürken, 2 Emniyet Müdür yardımcısı ve 2 Emniyet Amiri çeşitli birimlerde görev alarak halkın huzuru ve asayişi için çalışmalarını yürütecek.
İlçe Emniyet Müdürlüğü amir kadrosuna takviye yapılması memnuniyetle karşılanırken, atama döneminde polis memuru takviyesinin de yeterli sayıda yapılması bekleniyor. Gün geçtikçe büyüyen Çorluya Tekirdağ Valiliği ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünün gerekli hassasiyeti göstererek yeterli personel ve araç takviyesinde bulunulması önem arz ediyor.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...