***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Temmuz 2009 Perşembe

Başkan af diledi


Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan hafta sonu yağan şiddetli yağmur sonucu evleri ve iş yerleri sular altında kalan vatandaşlardan af dileyerek, Önümüzde ki yıl böyle sorun yaşanmayacak dedi
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan hafta sonu yağan şiddetli yağmur sonucu evleri ve iş yerleri sular altında kalan vatandaşlardan af dileyerekÖnümüzde ki yıl böyle sorun yaşanmayacak dedi.
Çorluda yarım saatte yağan yağmur sonucu çok sayıda ev ve iş yerini su basarken yetersiz alt yapı yüzünden araçlar yollarda mahsur kaldı. Çorluda her yağmurdan sonra aynı manzara yaşanırken yerel yönetimler bu sorunlar konusunda çaresiz kaldı.
Yaşanan su baskınları nedeniyle açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Cumartesi ve Pazar günleri Çorluda muazzam bir yağmur yağdı. Bu yağmur sonucunda Çorlunun bazı bölgelerinde alt yapı eksikliğinden dolayı vatandaşın haklı olarak şikâyetleri oldu. Her ne kadar biz yetişmeye kalksak ta bu şikâyetler günü birlik çözümlerle giderilemeyecek şikâyetler. Muhakkak oralara alt yapı yapmamız gerekiyor. Bu sorunlarla ilgili 12 yerde alt yapı ile ilgili ihale yapıldı. Bu ihaleler önümüzdeki hafta tamamlanacak. Alt yapı bittiğinde yağmur taşkını ile ilgi bir daha şikâyet gelmeyecek. Fakat yaşanan sorunlardan dolayı vatandaşlarımdan özür diliyorum. Önümüzde ki yıl böyle sorun yaşamayacaklar dedi.
ASFALT ŞANTİYESİ YAKINDA HİZMETE GİRECEK
Maalesef Çorlu Belediyesinin her konuda büyük olabilmesi için özellikle iş makinelerinin çok olması gerektiğine değinen Başkan Baysan,İş makinelerimizi Devlet Malzeme Ofisinden aldık. Gelmelerini bekliyoruz. Aldığımız araçlar 3 kamyon, 1 cenaze aracı ve 5 özelliği olan iş makinesi. Önümüzde ki hafta sonuna doğruda asfalt şantiyesi hizmete girecek. Ve vatandaşlarımızın yolla olan şikâyetleri de hızla giderilecek. Bir yerde bir başarı olabilmesi için orada çalışanların bilgi düzeyinin en üst derecede olması gerekmektedir diye konuştu.
STRATEJİK PLANIMIZI KENDİMİZ YAPTIK
Baysan, Biz geldiğimiz günden bu yana personelimizi bilgilendirme konusunda büyük çabalar sarf ediyoruz. Devamlı eğitimden geçiriyoruz. 5 yıl sonra ilk defa personelin stratejik planını kendimiz hazırlıyoruz. Daha önce 5 senelik plan ihale yolu ile gerçekleştirilmiş. Yılsonunda da performans ölçümü yapılacak. Ben personelimizin gözünde bir ışığın olduğuna inanıyorum. Vatandaşların bize olan güvenlerinin devam ettiğini ve devam edeceğe inanıyorum. Ben belirli günlerde sabahtan öğlene kadar eski belediye binasında ki yerimdeyim. He sabah öğlene kadar yaklaşık 100 vatandaşımız belediyemize iş için müracaat etmekte. Ve Çorluda muazzam bir işsizlik sorunu var ve büyüyerek devam etmektedir. Maalesef tarımda ki yanlış politikalar nedeniyle tarım sektöründe de büyük bir kriz yaşanmaktadır dedi.
KAYNAK:www.habercorlu.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...