***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Haziran 2009 Pazar

Sağlık ve güzelliğin sırrı doğru ölçüyü bilmekte





Orion AVM, Temmuz ayında kadınlar için çok önemli bir seminere daha ev sahipliği yapacak. Doğru göğüs ölçüsünü bilmenin ve doğru bedende sütyen kullanımının öneminin uzman doktorlar tarafından anlatılacağı “Ölçünüzü Biliyor Musunuz?” semineri 3 ve 4 Temmuz günlerinde Çorlu Orion AVM’de düzenlenecek.

Orion Alışveriş Merkezi, kadın sağlığı ve estetik görünümü açısından çok önemli olan sütyen kullanımı hakkında 3 ve 4 Temmuz günlerinde bir seminer düzenliyor. Dünyanın önde gelen iç giyim markalarını müşterilerine sunan G.Lingerie’ın desteğiyle düzenlenen “Ölçünüzü Biliyor Musunuz?” seminerinde katılımcılara, doğru bedende sütyen kullanımın sağlık açısından önemi anlatılacak.

Uzman doktor tarafından verilecek seminer ile kadınlar, doğru ölçüde sütyen kullanımı sayesinde hangi rahatsızlıklarına çözüm bulabileceklerini de öğrenmiş olacaklar. Göğüs ölçüsünü yanlış alma sonucunda yanlış beden sütyen kullanımı göğüs sarkması, göğüste kitle oluşumu, sırt ağrısı, boyun ağrısı, duruş bozukluğu, göğüs altı pişik, omuz çökmesi gibi sağlık problemlerine yol açmakta. Bu nedenle kadınların sütyen bedenlerini ve cup’larını doğru biliyor olmaları gerekmekte.

3 Temmuz Cuma ve 4 temmuz Cumartesi günleri Orion AVM seminer salonundaki etkinlik, daha fazla kadının faydalanabilmesi açısından günde iki sefer düzenlenecek. “Ölçünüzü Biliyor Musunuz?” semineri, 3 Temmuz Cuma günü saat 17:00 ve 18:00’de, 4 Temmuz Cumartesi günü ise saat 13:00 ve 14:00’te başlayacak. Seminerin ardından, özel olarak ayrılan bir bölümde isteyen kadınların bayan uzman tarafından ölçüleri alınacak. İç giyim ve beden ölçüsü konusunda uzman olan bayan tarafından ölçüleri belirlenen kadınlara, daima yanlarında bulundurabilecekleri ve ölçülerinin yazıldığı bir kart verilecek. Böylece seminere katılan her kadın, gittikleri her yerde kendilerine doğru sütyen seçebilecekler. Bu sayede göğüs sarkması, göğüste kitle oluşumu, sırt ağrısı, boyun ağrısı, duruş bozukluğu, göğüs altı pişik, omuz çökmesi gibi sağlık sorunlarına karşı en baştan önlem alabilecekler.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...