***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

20 Haziran 2009 Cumartesi

KIRKLARELİ GAZETECİLER CEMİYETİ’NDE, BAŞKAN TİRAN GÜVEN TAZELEDİ




Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığının 8.Olağan Genel Kurulu’nda, mevcut Başkan Selim Tiran yeniden seçimi kazanarak üyelerine karşı güven tazeledi.
Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Lokalinde gerçekleştirilen Genel Kurulda, seçime tek listeyle gidildi.
Genel Kurula, oy kullanma hakkı bulunan 35 kayıtlı üye’den 21’i katıldı. Toplam 21 kişinin oy kullandığı seçimde, 1 oy ise geçersiz sayıldı.
Divan Başkanlığını Şaban Ercan, Kâtip Üyeliklerini ise Metin Karakuş ve Buse Babacan’ın yaptığı Genel Kurulda, Başkan Selim Tiran, 20 oyla, 8.dönem sonucunda yeniden başkanlığa seçildi.
Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise, Mustafa Şumnulu, Ergin Dayanç, Savaş Eskici, Şaban Ercan, Mürvettin Geyik ve Metin Karakuş seçildiler.
Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine ise; Erol Şengün, Buse Babacan ve Haşim Ukal seçildiler.
Başkan Selim Tiran, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı konuşmasında, Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlık görevine 8.dönemde de kendisini layık gören üyelere öncelikle teşekkür etti.
Tiran, daha sonra konuşmasında Cemiyet olarak tüm imkânsızlıklara rağmen her ay düzenli Gazete çıkardıklarını belirterek, şunları kaydetti;
“Cemiyetimizi günün her saatinde üyelerimize karşı açık tutmaya özen göstermekteyiz. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullardan Gazeteciler Cemiyeti olarak bizlerde etkilendik. Malum dernekler üye aidatı ve bağışlarla ayakta duran kamu yararına çalışan kuruluşlardır. Ben bu zorlukları bundan sonra birlikte aşacağımıza inanıyorum. Yeni Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile daha sosyal etkinlikler düzenleyerek sizlere hak ettiğiniz değerin en iyisini ve en güzelini vermeye çalışacağız.”
Genel Kurulun sonucunda, üyelere, pasta ve meyve suyu ikramında bulunuldu.
HABER VE FOTO:METİN KARAKUŞ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...