***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

19 Haziran 2009 Cuma

KEŞAN BELEDİYE BAŞKANI ANKARADAN DÖNDÜ



Geçtiğimiz Salı günü akşamı bazı görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, (19.06.2009)Tarihinde Keşan’a döndü.
Saat 14.00 sıralarında makamda bir basın toplantısı gerçekleştiren Özcan, Ankara ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Özcan, GÜNEKAB Projesi ile ilgili olarak Orman ve Çevre Bakanlığı’nda yaptığı görüşmelerde, eski projeye devam kararı alındığını belirterek “ Projenin uygulanacağı alanla ilgili olarak bu sıkıntının da yeni bir uygulanma ile aşılacağı bizlere söylendi. Bu da bizi mutlu etti. Bu birliğe Uzunköprü’de kurulan birlik de dahil olacak “dedi.

TREDAŞ ARSASININ TAPUSUNU ALDIK

Mehmet Özcan, Eski itfaiye yanında bulunan ve Keşan Belediyesi’ne satışı gerçekleştirilen TREDAŞ Binası’nın bulunduğu alanın tapusunu bugün Tapu Müdürlüğü’nde kendilerine teslim edildiğini belirtti.
Özcan, buraya çok katlı bina yapmayı düşünmediklerini belirterek, “Buraya belediyemizin bir birimini taşımayı düşünüyoruz. Daha sonra buraya meclis grubumuzla yapacağımız görüşmeler sonucu buraya uygulanacak projeyi belirleyeceğiz” dedi.

ATAKENT’İN TAPULARI HAZIRLANIYOR

Özcan, Atakent’in tapularının da Tapu Müdürlüğü’nde hazırlanmakta olduğunu ve bu tapularında en kısa sürede hazırlanarak sahiplerine verileceğini ve ferdileşmeye geçileceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...