***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

5 Şubat 2010 Cuma

KIRKLARELİ SGK VATANDAŞI BİLİNÇLENDİRİYOR

HABER VE FOTO: Fırat ÇALIŞKAN
Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
“ Değişimi Hisset Dönüşüme Ortak ol”’ sloganı çerçevesinde Kurumun vatandaşlara verdiği hizmetleri anlatma , onların Kurumdaki işlemlerinde karşılaştıkları sıkıntıları yerinde tespit ederek, çözümlenmesini sağlamak suretiyle hizmet kalitesini yükseltmek için Kırklareli’nin ilçe ve beldelerinde bölgesel toplantı düzenleyen Kırklareli Sosyal Güvenlik Kurumu , seri toplantı zincirinin 2.sini geçtiğimiz gün Kavaklı beldesi düğün salonunda gerçekleştirdi.
Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Bayram‘ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda Sig.İl Md.Yrd. Y.Tamer Çarkçı ve İnsan Kaynakları Şefi Süleyman Özay’ın bulunduğu toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı.
Kurumun verdiği hizmetlerin ayrıntılı olarak anlatıldığı toplantıda ayrıca, vatandaşların taleplerin sözlü değil yazılı olarak yapmaları, taleplerde mümkün olduğunca Kurumun e- mail servis hizmetini kirklarelisgim@sgk.gov.tr adresini kullanmaları , bu adrese taleplerinin yanı sıra TC kimlik numaralarını, SSK, Bağkur ya da Emekli Sandığı sicil numaralarıyla TLF larını eklemelerinin yeterli olacağı bu yolla taleplerinin düştüğü andan itibaren en geç 2 iş günü içinde kendilerine cevap verileceği ve bu şekilde daha kısa sürede çabuk ve doğru hizmet alacakları ifade edildi.
Bunun yanı sıra emeklilerin Kurumun http://www.sgk.gov.tr/ adresinden Banka değişiklik taleplerini gerçekleştirebilecekleri, maaş kesintileri söz konusu olduğunda bunun neden kaynaklandığını öğrenebileceklerini, hizmet dökümleri ile Kurumla ilgili birçok bilgi ve işlemi bu siteden yapabilecekleri belirtildi.
Vatandaşlar beldelerinde böyle bir toplantının ilk olduğunu belirterek bundan duydukları memnuniyetleri dile getirdiler. Sonrasında ise sorunlarını Kurum yetkilileriyle paylaştılar. Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden toplantı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...