***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Şubat 2010 Pazartesi

DENİZBANK İLE ALPULLU PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

HABERVE FOTO:Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Denizbank ile Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi üyeleri, Denizbank’ın kendilerine sağladığı avantajlardan yararlanabilecek.
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Ezgi otelde yalpan toplantıda, Denizbank 3’üncü Bölge Müdürü Burak Koçak ile Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu başkanı Ramis Özgen tarafından imzalar atıldı.
İmzaların atılmasın ardından, protokolle ilgili bilgi verilen bir toplantı yapıldı.
Alınan bilgiye göre, Denizbank ile Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi arasında yapılan İşbirliği Protokolü; üye üreticilere sağladığı özel limit ile Kooperatifin 22 adet satış mağazası aracılığıyla Denizbank tarımsal bankacılık hizmetlerinin sunulmasını, Tarımsal İşletme Kredisi ve Üretici Kart tahsis edilmesini, kooperatif mağazalarından üye üreticilerin özel limitleriyle alışveriş yapabilmelerini kapsıyor. Protokol ayrıca Kooperatife ait mağazalarda satışı yapılan tarımsal makine, ekipman ve aletler için Denizbank Makine ve Ekipman kredilerinin kullandırmasını da içeriyor.
Denizbank Avrupa-3 Bölge müdürü Burak Koçak, protokol töreninde yaptığı konuşmada Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi ile yapılan anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Desteklerini daha da geliştireceklerini belirten Koçak, "Tarım sektörüne sağladığımız finansal destekle özel sektör bankaları arasında ilk sıradayız. Üreticilerimizin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" . Birlik, Kooperatif gibi üreticilerin bağlı bulundukları örgütlerle beraber hareket etmek her zaman sistemin daha düzenli işlemesini ve üreticinin daha kaliteli hizmet almasını sağlamaktadır” dedi.
Tarım Bankacılığı Pazarlama Grup Müdürü Ahmet Çelik yaptığı sunuşta Pancar Ekicileri Kooperatif yetkilileri ve katılımcılara Kooperatif için banka tarafından özel olarak tasarlanan uygulamanın işleyişi ve süreçlerle ilgili bilgi aktardı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...