***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

30 Aralık 2009 Çarşamba

ÇORLUDAN KISA KISA

Evde kaçan 2 çocuk bulundu
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, evden kaçan 14 yaşındaki 2 çocuk polis ekiplerince bulundu.
Edinilen bilgiye göre, polis merkezine yapılan ihbarda, kız çocuğu E.G.Ö'nün (14) 25 Aralıkta öğrenim gördüğü Çorlu Lisesinden çıktıktan sonra eve dönmediği bildirildi.
Çorlu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekiplerince yapılan araştırmada, E.G.Ö'nün bir süredir görüştüğü erkek arkadaşı H.K. (14) ile birlikte kaçtığı belirlendi.
H.K. ile Osmaniye'ye gittiği öğrenilen E.G.Ö, burada H.K'nin akrabaları tarafından otobüse bindirilerek Çorlu'ya gönderildi.
E.G.Ö. ve H.K, ilçe girişinde polis ekiplerince yakalandı.
E.G.Ö. ailesine teslim edildi, H.K. ise ''Kayıp Çocuk ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma İddiası'' ile Çorlu Adliyesine sevk edildi.

Kaçarak evlendiği kocasından kaçtı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, 5 gün önce kaçarak evlenen kadın, eşinin kendisini dövdüğü iddiasıyla polise sığındı.
Alınan bilgiye göre, G.E, bir süredir arkadaşlık yaptığı K.E. ile 5 gün önce kaçarak evlendi.
Henüz belirlenemeyen nedenle eşi G.E. ile tartışan K.E, tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 5 günlük eşi G.E'yi dövdü.
Bunun üzerine evden kaçan G.E, polis merkezine gitti. Kocasının kendisini dövdüğünü iddia eden G.E, kocasından şikayetçi olduğunu bildirdi.
G.E, polis ekiplerince Saray ilçesinde yaşayan ailesinin yanına yerleştirildi.
Olayla ilgili K.E'nin yakalanması için çalışma başlatıldı
Evinin bahçesinde ölü bulundu

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde, 61 yaşındaki Hasan Seyhan, evinin bahçesinde bilekleri kesilmiş halde ölü bulundu. Seyhan'ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayın intihar mı, yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.
Sabah işe gitmek için uyanan Ali Seyhan, bahçedeki koltuk üzerinde hareketsiz oturan babasının kolundan kanlar aktığını gördü ve hemen evdekileri uyandırdıktan sonra sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlıkçılar, Hasan Seyhan'ın öldüğünü belirledi. Polis ekipleri ise yerde bir ekmek bıçağı buldu. Eşinin öldüğünü öğrenen Adile Seyhan ise oğluna sarılarak gözyaşı döktü.Hasan Seyhan'ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Polis ekipleri de olayın intihar mı, yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor. Soruşturma sürüyor.
HABER:TARIK YIS

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...