***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

5 Aralık 2009 Cumartesi

Bu ne saygısızlık...Zübeyde Ana Anıtı bakımsız ve ilgisiz kaldı

Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde Heykel Hükümet Konağı ve Kaymakamlığa 20 metre mesafede
Büyük kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanımın Çorlu’daki Anıtı bakımsız ve ilgisiz kaldı.
Yıllar önce zamanın kaymakamı, belediye başkanı ve Çorlu’lu duyarlı bayanların desteği ile eski tarihi belediye binasının bahçesine dikilen Zübeyde Ana Anıtı
(büstü) son zamanlarda oldukça bakımsız ve ilgisiz kaldı.
Zübeyde Ana’nın büstünün boyasız kalışı ve renginin solgun olması Çorlu’da yaşayan duyarlı insanlarımızı fazlası ile üzüyor.
BU ANIT (BÜST) HÜKÜMET KONAĞI ve KAYMAKAMLIĞA 20 METRE MESAFEDE
Tarihi Çorlu Belediye Binası parkının alt tarafından yer alan Zübeyde Ana Anıtı (büstü) Hükümet Konağı ve Kaymakamlığa 20 metre mesafede bulunuyor.
Zaman zaman parkın içi otopark olarak kullanılırken, gündüzleri ve geceleri de alkol ve uyuşturucu bağımlılarının uğrak yeri oldu.
Gazeteci Erdal Özcan bu haber fotoğraflarını çekerken, yanına yaklaşan iki alkol ve uyuşturucu bağımlısı genç, “ağbi be meteliksiz kaldık. Cebinde para varsa ver” demeleri de ilginç mi ilginç !...
Çorlu Omurtak Caddesi, Eski 5.kolordu binası ve Kaymakamlığa (hükümet konağına) 20 metre mesafedeki eski tarihi belediye parkı içinde Büyük kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım Anıtı’nın (büstü) bu içler acısı haline çözüm bulmak hangi makam ve mevkii sahibine nasip olacak.
HABER VE FOTO:ERDAL ÖZCAN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...