***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Kasım 2009 Pazartesi

MEHMET ÖZCAN “ATATÜRK’ÜN 71.ÖLÜM YILDÖNÜMÜMDE DAHA ÇOK ÖZLÜYOR VE MİNNETLE ANIYORUZ”


Keşan Belediye Başkanı Opr.Dr. Mehmet Özcan’ın Atatürk’ün 71.yıldönümü olan 10 Kasım’la ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada Türk Milleti’nin Atatürk’ü ölümünün 71.yılında daha çok özlediğini ve minnetle andığını söyledi.
Özcan’ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle;
“Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 71. yılında ulus olarak derin üzüntü içerisindeyiz.
Yaşadığımız her geçen gün ve ülkemizin yaşadığı bu günkü şartlar ; O’nun değerini bir kat daha arttırmaktadır. Onun fikirleri ve eserleri bizler var oldukça daima yaşayacaktır.
Dünya tarihi birçok devlet adamı yetiştirmiştir; her biri yaşadıkları dönem ile tanınır ve anılırlar. Ancak; bir tek devlet adamı vardır ki; adı yaşadığı yüzyılı aşmış ve dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. Böyle bir lidere sahip olmakla Türk ulusu olarak duyduğumuz onur hiçbir şey ile kıyaslanamaz.
Bugün bizler, Büyük Atatürk’ün göstermiş olduğu hedeflere, yine O’nun azminden, ilke ve devrimlerinden aldığımız güç ile ilerliyoruz. Türk milleti var oldukça bu yolda ilerlememizi ve bizlere göstermiş olduğu hedeflere ulaşmamızı hiçbir güç engelleyemeyecektir.
Bu duygu ve düşünceler ile aramızdan ayrılışının 70. yılında Büyük Atatürk’ü özlem ve rahmetle anıyorum"

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...