***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Kasım 2009 Pazartesi

ÇORLU İLÇESİNDE SU KESİNTİLERİ SONA ERİYOR



Çorlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü su borularının bakım ve onarım çalışmaları esnasında yapılan su kesintilerini en aza indirgemek amacıyla çalışmalar yapıyor.
Su işlerine bağlı ekipler Muhittin ve Reşadiye mahallesini ayıran Şinasi Kurşun Caddesi 100. Yıl Lojmanları Önüne su vanaları ekliyor. Eklenen yeni vanalar sayesinde bakım ve onarım ekipleri bölgesel kesintiler uygulayarak çalışmalarını yürütebilecekler. Atatürk Bulvarı, Omurtak Caddesi, Devlet Hastanesi ve Bahçelievler Su Kulesine kadar oluşan bölge tesis edilen vana tarafından kontrol edilecek ve Kuleden su kesintisi yapılmayacaktır.
İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün çalışmalarını değerlendiren Çorlu Belediye Başkan Yrd Ahmet Sarıkurt, “Ekiplerimiz Çorlu’nun suyla ilgili sorunlarını çözmek için çalışmalar yürütüyor. Su sisteminin eski olmasından kaynaklanan sorunlar var. Arızaların meydana geldiği durumlarda bakım ve onarım çalışması yapılabilmesi için su kesintisi yapılması gerekiyor. Su kesintilerini dar bir alanla sınırlı tutmak ve kesinti sürelerini azaltmak için su sistemine yeni vanalar monte ettik. Bundan sonra yapılacak çalışmalarda su kesintileri dar bir alanda uygulanacağı için vatandaşlarımızın mağduriyetleri de sona erecek. İlçemizin diğer noktalarında vana tesisi için çalışmalar başlattık. Çalışmalarımız bittikçe vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bu süreçte vatandaşlarımızın gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.
HABER VE FOTO:FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...