***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Kasım 2009 Pazartesi

KEYİAD Başkan Yardımcısı Ahmet Eler, ‘’Derneğimizin güçlü olması, Keşanımızın İstanbul da daha fazla lobisinin yapılması adına çok mühimdir.’’


Merkezi İstanbul’da bulunan Keşanlı İşadamları ve Yöneticiler Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Eler, bir açıklama yaparak KEYİAD’ı, İstanbul da çok geniş kesimler tarafından bilinen hatırı sayılır bir kurum haline getirmeyi, Keşan’ın daha fazla tanınmasını sağlamayı hedefliyoruz.
Eler, İstanbul’da bulunan derneğin İstanbul’da bulunan Keşanlılar tarafından bilindiğini fakat organizasyonlara katılım noktasında zayıf kaldıklarını belirterek “Öncelikli amacımız İstanbul’da bulunan daha çok hemşehrimize ulaşmak ve onları da dernek çatımız altında toplamaktır. Bunun dışında İstanbul’da okul kazanan öğrencilerimize uzun vadede destek olmak ve onların ihtiyaçlarına dernek olarak elimizden gelen katkıyı sağlayabilmek olacaktır. Derneğimizin güçlü olması , Keşanımızın İstanbul’da daha fazla lobisinin yapılması adına son derece mühimdir. Ayrıca Trakyalı İşadamları ve Yöneticiler Derneği (TRİYAD) ile de güç birliği yapıyoruz. Bu derneğimiz Bakırköy’de bir dernek merkezine kavuştu.
İstanbul’da yaşayan tüm hemşehrilerimiz KEYİAD çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Ayrıca dernek olarak her ayın ilk Salı günü Beşiktaş Küçük Çırağan Hotel’de aylık toplantılarımızı düzenli olarak yapıyoruz.Toplantılarımıza ülkemizin yakından tanıdığı ve önde gelen iş adamı, bakan, gazeteci, belediye başkanı ve sanatçılarını da davet ederek hem bölgemizi yakından tanıtırken, hem de tüm cemiyetlerinde Keşan’ı anlatmamıza fırsat vermelerini kendilerinden rica ediyoruz.Konuklarımız aynı zamanda bizleri uzman oldukları konuyla ilgili sunum yapmak suretiyle bilgilendiriyorlar.
Şu ana kadar ağırladığımız isimlerden bazıları; Pınar Eczacıbaşı, Ali Sabancı, Prof. Dr.Süheyl Batum,Can Ataklı, Yalçın Bayer, Faik Öztrak, Yaşar Okuyan, Ali Müfit Gürtuna,Saadettin Tantan, Coşkun Sabah, Masum Türker ve Osman Pamukoğlu’dur. Ülkemizin değişik kesimleriyle olan temasımızı daha da arttırmalıyız.
İstanbul’da bulunan daha fazla hemşehrimizin katılmasını arzuluyoruz. Yemeklerimiz 40-50 kişi ile gerçekleştiriyoruz. Birlik beraberliğimizi gösterebilmek için bu sayının daha da artmasını bekliyoruz. Dernek olarak hedeflerimize ulaşmak için de tüm hemşehrilerimizi derneğimize davet ediyoruz” dedi.
HABER VE FOTO:ONUR EREN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...