***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

26 Kasım 2009 Perşembe

30 araç birbirine girdi 10 yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde etkili olan ve görüş mesafesinin 5 metreye kadar düştüğü sis nedeniyle çevre yolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Her iki şeritte toplam 30 aracın karıştığı zincirleme kazada 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastanelere kaldırıldı. Kaza, sabah saat 08.15 sıralarında Çevre yolu Sağlık Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin 5 metreye kadar düştüğü yolda, Edirne istikameti'nde 20, Çorlu yönünde de 10 araç birbirine girdi. Her iki şeritte trafiğe kapatılırken, araçlarda bulunan 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı ve gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri yolu trafiğe tekrar açabilmek için kaza yapan araçların yoldan kaldırılması için uzun süre uğraştı. Çevre yolu yanında bulunan çöp alanından da yangın meydana gelmesi sisin etkisini arttırdı. Çöp alanından gelen duman ve etkili olan sis zincirleme trafik kazasında neden oldu. İstanbul istikametinden Edirne istikametine sabah erken saatlerde araçlarıyla işine giden vatandaşlar çevre yolu sağlık mahallesi mevkiine geldiği sırada yoğun sis ve çöp alanından gelen dumanlar nedeniyle bir birlerine çarpmaya başladı. İstanbul-Edirne şeridinde 20 araç birbirine girerken kaza yerine gelen trafik polisi araçlara müdahale etti. Trafik polisinin karşı şeritte bıraktığı aracına kazaya bakmak isteyen kamyon çarptı. Ardından Edirne istikametinden gelen diğer 10 araçta aynı bölgede birbirine girdi. Toplam 30 aracın zincirleme yaptığı kazada, Ömer Özçelik, Kadir Güçlü, Bayram Mercan, Mustafa Tuğcu, Selçuk Uzun, Kemal Demircan, Birsen Kolsuoğlu, Mücahit Kolsuoğlu, Sevgi Çelik, Fethiye Çavuşoğlu çeşitli yerlerinden yaralandı. Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ve Çorlu Emniyet Müdürü Ayhan Taş kazanın olduğu yere gelerek incelemelerde bulundu. Yaklaşık 2 saat İstanbul’dan Edirne yönüne trafik kapanırken trafik ekipleri araçları yoldan kaldırmak için yoğun çaba sarf etti. Zincirleme trafik kazasında ölen olmazken 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazadan yara almadan kurtulan vatandaşlar şoku uzun süre üzerlerinden atamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Trafik ekiplerinin kaza alanında bulunan araçları çekicilerle kaldırmasının ardından itfaiye ekipleri yolu yıkayarak İstanbul – Edirne Çorlu çevre yolu yaklaşık 2 saat sonra trafiğe açıldı.

Çorlu'da kaza;2 yaralı
TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesinde çevre yolunda ata çarpan otomobilin sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile bariyerlere çarptı kazada iki kişi yaralandı.
Kaza dün gece saat 22:00 sıralarında Çorlu çevre yolunda meydana geldi.Ercan Güler yönetimindeki 59 PN 554 plakalı otomobil Marmaracık mevkiinden Çorlu istikametine geldiği sırada önce ata çarptı daha sonra ise bariyerlere çarptı .Otomobilde bulunan Habibe Güler,Ümmügül Güler yaralandılar.Otomobilide ağır hasar meydana geldi.Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Çorlu Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.Kaza ile soruşturma sürüyor
KAYNAK:www.habercorlu.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...